The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ εναντίον Σεβίλλη

Liverpool-Sevilla-13.09

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες της πρώτης αγωνιστικής ημέρας στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Λίβερπουλ και Σεβίλλη. Και οι δύο ομάδες αντιπροσωπεύουν κορυφαία πρωταθλήματα, και οι δύο έχουν ως στόχο να προκριθούν στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτό το ζευγάρι η Λίβερπουλ είναι ξεκάθαρο φαβορί, αλλά η Σεβίλλη είναι ένας έμπειρος μαχητής στα τουρνουά που μπορεί να εκπλήξει.

Πέρασε τη Χόφε

Η Λίβερπουλ, ως η τέταρτη ομάδα της Premier League, έπαιξε στο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την τέταρτη ομάδα της Γερμανίας, Χόφενχαϊμ. Η αναμέτρηση αποδείχθηκε αστεία: 2:1 οι “κόκκινοι” κέρδισαν εκτός έδρας και 4:2 στο Άνφιλντ. Στην Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ έπαιξε τέσσερις γύρους, έχει επτά βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση. Οι νίκες καταγραφήκαν πάνω στη Κρίσταλ Πάλας και την Άρσεναλ, ισοπαλία με την Γουότφορντ, ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι 0:5. Μετά από την καταστροφική ήττα από τους “πολίτες” οι “κόκκινοι” θα κάνουν το καλύτερό τους για να επιτύχουν ικανοποίηση για την ήττα εκείνη.

Προς το παρόν τρίτοι

Η Σεβίλλη μετά από τρεις γύρους στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ισπανίας κατάφερε να κερδίσει επτά βαθμούς, οι οποίοι δίνουν την ευκαιρία στην ομάδα να βρίσκεται στην τρίτη θέση στην ισπανική ελίτ. Η ισοπαλία συνέβη στο εντός έδρας αγώνα ενάντια Εσπανιόλ στον πρώτο γύρο, στη συνέχεια σημειώθηκαν νίκες επί της Χετάφε εκτός έδρας και της Έιμπαρ εντός έδρας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Σεβίλλη ξεκίνησε τη σεζόν ενεργά και θετικά, είναι σαφές ότι αυτή η ομάδα είναι σε καλή αθλητική φόρμα.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ δεν έχει χάσει ακόμα στα εντός έδρας παιχνίδια στην Premier League, αλλά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ οι “κόκκινοι” τρεις φορές έφαγαν από τη Χόφε. Με τη σειρά της η Σεβίλλη σκόραρε γκολ σε κάθε επίσημο αγώνα της τρέχουσας περιοδείας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Σεβίλλη θα σκοράρει με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *