The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ – Γουότφορντ στις 08/05/2016, η ώρα 18:00

Ливерпуль-Уотфорд-08.05

Ήδη φιναλίστ της Europa League της τρέχουσας σεζόν η Λίβερπουλ εντός έδρας, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Premier League της Αγγλίας, θα παίξει με τη Γουότφορντ. Οι «πελεκάνοι» εξακολουθούν να έχουν ελάχιστες πιθανότητες να διεκδικήσουν το εισιτήριο για την Europa League για την επόμενη σεζόν, ενώ οι «σφήκες», έχοντας καταφέρει να παρατείνουν τη διαμονή τους στην ελίτ για άλλη μια σεζόν, μπορούν ήρεμα να τελειώνουν τους αγώνες στο τρέχον πρωτάθλημα.

Ο Κλοπ μπορεί να κερδίσει τη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων» ο Γιούργκεν Κλοπ την περασμένη Πέμπτη επιβεβαίωσε ότι είναι ένας μεγάλος οργανωτής. Στον επαναληπτικό αγώνα στα ημιτελικά της Europa League η δική του Λίβερπουλ κατέστρεψε μία από τις καλύτερες άμυνες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, της Βιγιαρεάλ. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τον αντίπαλο με σκορ 3:0 στο ματς και προκρίθηκαν στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Το τελικό της Europa League χρειάζεται ακόμα να κερδίσουν, ενώ στην Premier League οι «πελεκάνοι» έχουν ακόμα μια μικρή πιθανότητα να μπουν στη ζώνη της Europa League.

Η Λίβερπουλ πέρασε όλη τη σεζόν στον αγώνα και το τέλος του ανοιξιάτικου μέρους στους «κόκκινους» θα είναι το ίδιο μαχητικό, το παιχνίδι στα δύο μέτωπα συνεχίζεται, και στην Europa League και στη Premier League υπάρχουν ακόμα πιθανότητες. Για τη Γουότφορντ τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, αυτή τη στιγμή η ομάδα του Quique Sanchez Flores κατέχει τη 12η θέση στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Αγγλίας, και το μέγιστο που μπορεί να προσδοκεί είναι να ανέβει ένα σκαλοπάτι πάνω.

Πρόβλεψη

Με μεγάλη πιθανότητα μπορεί να υποτεθεί ότι στο επερχόμενο αγώνα ο Κλοπ δεν θα βγάλει την κύρια σύνθεση, αλλά όλα αυτά τα παιδιά είναι παίκτες υψηλού επιπέδου, οι οποίοι θα βγουν με ένα τεράστιο κίνητρο στο γήπεδο για να αποδείξουν στον προπονητή την αναγκαιότητά τους για την ομάδα, γι’ αυτό το λόγω θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τη Γουότφορντ να πάρουν τους πόντους στο παιχνίδι κόντρα στους «πελεκάνους». Επιπλέον οι «σφήκες» δεν έχουν μεγάλο κίνητρο, επειδή όλοι οι κύριοι στόχοι για τους παίκτες του Φλόρες για αυτή τη σεζόν έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,44 στην εταιρεία WilliamHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *