The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λέστερ εναντίον Έβερτον

leicester-everton-26-12-1

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου, 5:00 μ.μ.

Στάδιο King Power

Προτεινόμενο στοίχημα: over 2.5

Ναι, το ημερολόγιο της Έβερτον δεν είναι καθόλου αξιοζήλευτο. Πρώτα ήταν η Άρσεναλ, μετά η Λίβερπουλ και τώρα η Λέστερ. Νομίζω ότι το παιχνίδι θα αποδειχθεί του «ύψους». Προτείνω να παίξετε το over 2.5 με πολύ καλή απόδοση 1.93.

Η Λέστερ δεν είναι η ίδια ομάδα που έπαιζε στην τελευταία σεζόν. Ιδιαίτερα έντονες ελλείψεις στην ποιότητα των παικτών έχει η αμυντική γραμμή. Αν την περασμένη σεζόν ήταν πολύ δύσκολα να σκοράρει κανείς στις «αλεπούδες», αυτή τη σεζόν το γκολ δεν πετυχαίνει μόνο ο τεμπέλης. Μόνο τρεις ξηροί αγώνες από 17 (18%).

Το μεγαλύτερο αριθμό των παιχνιδιών μέσω over 2.5 έπαιξε η νυν πρωταθλήτρια – 13 από 17 (76%). Μέσος όρος του over – 3.1. Εάν πάρετε μόνο εντός έδρας παιχνίδια, η διαπερατότητα είναι σχεδόν η ίδια – 6 από 8 (75%). Μεσαία απόδοση – 2.9.

Αμέσως τρεις παίκτης της Λέστερ έχουν αποβολή: ο επιθετικός Βαρδή (17/5), οι αμυντικοί Fuchs (17/1) και Huth (16/0). Αν ο Βαρδή μπορεί να αντικατασταθεί (υπάρχουν ο Musa (13/1), ο Okazaki (13/2), ο Slimane (13/4) και ο Ulloa (9/1)), οι άλλοι δύο είναι πιο δύσκολο να αντικατασταθούν. Σε κάθε περίπτωση στη βάση θα βγουν ο Morgan (17/1) και ο Simpson (15/0), και στο Ρανιέρι μένουν μόνο ο Rodriguez (4/0), ο Shlupp (4/0), ο Wasilewski (0/0) και ο Chilvell (0/0). Η επιλογή είναι έτσι κι έτσι. Εδώ το βασικό σχήμα δεν τα καταφέρνει, και τώρα θα βγουν αμέσως δύο παίκτες του δεύτερου σχεδίου. Επιπλέον, υπό ερώτηση είναι η συμμετοχή του μέσου Drinkwater. Από αυτόν τον παίκτη εξαρτιούνται πολλά σε αμυντικές ενέργειες.

Η Έβερτον, επίσης, αυτή την εποχή δεν είναι και τόσο σταθερή όσο στο παρελθόν. Από την ομάδα περιμένουν κάτι περισσότερο από την 9η θέση.

Στην άμυνα, επίσης, υπάρχουν προβλήματα. Σε 14 από τους 17 αγώνες η Έβερτον έχανε τουλάχιστον 1 γκολ. Στα εκτός έδρας παιχνίδια μόνο ένα ξηρό παιχνίδι – ενάντια Σάντερλαντ.

Στην επίθεση τα πάντα φαίνονται να είναι καλά. Σε 13 από τους 17 αγώνες η Έβερτον σκόραρε ένα γκολ. Την πεντάδα κορυφαίων σκόρερ κλείνει ο Ρομελού Λουκακού (9 γκολ). Νομίζω ότι, δεδομένων όλων των προβλημάτων, τουλάχιστον ένα γκολ στην εστία των αλεπούδων θα δούμε.

Tο over 2.5 πέρασε σε 7 από τα 17 παιχνίδια (41%). Μεσαία απόδοση – 2,5 ανά παιχνίδι. Αν πάρουμε μόνο εκτός έδρας συναντήσεις, το ποσοστό γίνεται υψηλότερο – 5 από 8 (63%) και το μέσο over είναι 2,9. Το πέρασμα του στοιχήματος δεν είναι τόσο υψηλό, όσο στους γηπεδούχους, αλλά και πάλι δεν είναι κακό.

Προσωπικές συναντήσεις πάλι “φωνάζουν” για το γεγονός ότι κανονικά πρέπει να πάρουμε το over 3.5. Οι τελευταίες τέσσερις προσωπικές συναντήσεις ήταν: 3:1, 2: 3, 2:2, 2:2.

Πρόβλεψη

Πιστεύω οι ομάδες θα δείξουν “χαρούμενο” ποδόσφαιρο με πολλά γκολ. Ειδικά, επειδή ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των γιορτών στην Αγγλία (ημέρα της πυγμαχίας). Και οι φίλαθλοι θα έρθουν για το θεαματικό ποδόσφαιρο, και ελπίζω οι παίκτες θα τους το χαρίσουν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *