The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λέστερ εναντίον Τότεναμ

Leicester-Tottenham-18.05

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο King Power

Την επόμενη Πέμπτη η Λέστερ Σίτι εντός έδρας της θα φιλοξενεί την ομάδα της Τότεναμ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τις «αλεπούδες» ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, δεδομένων των θέσεων στο βαθμολογικό πίνακα των δύο ομάδων. Αλλά αν η Λέστερ έχει διατηρήσει τουλάχιστον το ελάχιστο κίνητρο στο τουρνουά για τον επερχόμενο αγώνα, οι «Σπερς» κάτω από τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα σίγουρα δεν θα κατέβουν, έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Pochettino σε αυτό το παιχνίδι θα αλλάξει τη σύνθεση και ήδη θα ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν.

Η Λέστερ έχει μεγαλύτερη ανάγκη

Η Λέστερ Σίτι προς το τέλος της σεζόν έχει συνέλθει, βελτίωσε το παιχνίδι, τώρα είναι και πάλι μαχητική δύναμη η οποία πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ακόμη και από τους μεγιστάνες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Εντός έδρας τους οι «αλεπούδες» στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας αυτή τη σεζόν έπαιξαν 17 αγώνες, όπου σημείωσαν 10 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Σε πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η Λέστερ δεν έχει χάσει ποτέ.

Όχι πολύ εκτός έδρας Τότεναμ

Ενώ η Τότεναμ εκτός έδρας αρκετά συχνά είχε προβλήματα στην τρέχουσα περίοδο. Στα επτά τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας οι «Σπερς» έχουν χάσει τρεις φορές με τέσσερις νίκες, οι ήττες έχουν συμβεί από την Γάνδη, Τσέλσι και Γουέστ Χαμ. Στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η ομάδα του Λονδίνου έπαιξε εκτός έδρας 17 αγώνες, κέρδισε μόνο 7 φορές με τέσσερις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Λέστερ με αυτοπεποίθηση παίζει εντός έδρας, και οι Σπερς τα καλύτερα τους παιχνίδια πραγματοποίησαν στο δικό τους Γουάιτ Χαρτ Λέιν, ενώ εκτός έδρας οι «Σπερς» δεν δείχνουν ποδόσφαιρο επιπέδου πρωταθλήτριας. Σε αυτό το ζεύγους το στοίχημα στους μελλοντικούς γηπεδούχους φαίνεται ενδιαφέρουσα επιλογή. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι δεν έχουν κίνητρο στο τουρνουά. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λέστερ με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *