The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λέστερ εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης

Leicester-AtleticoMadrid-18.04 (1)

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Προημιτελικός, Παιχνίδι 2

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο King Power

Στο δεύτερο αγώνα του προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα συναντηθούν η Λέστερ Σίτι και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των αντιπάλων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη στο «Βιθέντε Καλντερόν», έληξε με το σκορ 1:0 υπέρ των «στρωματάδων». Τώρα, προκειμένου να μπορούν να προκριθούν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «αλεπούδες» θα πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές, αλλά ταυτόχρονα να μην χάσουν στην εστία τους από την ισχυρή επίθεση του συλλόγου της Μαδρίτης.

Τσάμπιονς Λιγκ – μοναδικός σκοπός

Για τη Λέστερ το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί προτεραιότητα για το υπόλοιπο χρόνο στο τουρνουά μέχρι το τέλος της σεζόν. Επειδή στην Premier League η Λέστερ δεν έχει καμία πιθανότητα να μπει στη ζώνης του Europa League, αλλά και από τον αποκλεισμό οι «αλεπούδες» δεν κινδυνεύουν, διότι το χάσμα μεταξύ Λέστερ και Σουόνσι, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, είναι εννέα μονάδες.

Εν αναμονή του τελικού

Η Ατλέτικο Μαδρίτης και πάλι ποθεί να φτάσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως ήδη έχει γίνει με το Συμεών δύο φορές, και τις δύο φορές οι «στρωματάδες» έχασαν από τη Ρεάλ κυριολεκτικά πάνω στην κορδέλα. Αυτή τη σεζόν οι «αθλητές» δεν έχουν ευκαιρία να πιαστούν από την πρώτη θέση στην Πριμέρα, έτσι ώστε το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί επίσης προτεραιότητα για την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας. Θα πρέπει, επίσης, να πω ότι για την Ατλέτικο δεν είναι απαραίτητο να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, η ισοπαλία θα ήταν το καλύτερο για την Ατλέτικο.

Πρόβλεψη

Για τη Λέστερ το επερχόμενο ματς είναι μια ιστορική ευκαιρία πρόκρισης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Ατλέτικο δεν θα στενοχωρηθεί καθόλου και με μια ισοπαλία στο δεύτερο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην πλευρά των «στρωματάδων» είναι η ελάχιστη νίκη στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λέστερ δε θα χάσει με απόδοση 1,80.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *