The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λέστερ εναντίον Σεβίλλη

Leicester-Sevilla-14.03

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Γύρος των 16, Παιχνίδι 2

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γιουβέντους

Η Γιουβέντους θα φιλοξενεί την Πόρτο στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ , αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι, στο πρώτο παιχνίδι οι Τορίνοι στην έδρα του αντιπάλου στην Πορτογαλία κέρδισαν με σκορ 2:0. Οι πιθανότητες των “δράκων” σε αυτή την αντιπαράθεση τείνουν στο μηδέν, αλλά παρ’ όλα αυτά οι Πορτογάλοι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να γυρίσουν κάπως την αναδυόμενη ανεπιτυχή σειρά υπέρ τους.

Σχεδόν πρωταθλήτρια

Μετά τον αγώνα με την Πόρτο η Γιουβέντους έπαιξε τέσσερα παιχνίδια σε εγχώριους διαγωνισμούς: νίκησε την Νάπολι στο Coppa Italia με σκορ 3:1, και ήταν ισχυρότερη της Έμπολι και της Μίλαν, η ισοπαλία καταγράφηκε στον αγώνα ενάντια Ουντινέζε. Στην κατάταξη της Σέριε A η Γιουβέντους βρίσκεται στην πρώτη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 70 πόντοι και 11 πόντοι χάντικαπ στη Ρόμα, όμως, οι «λύκοι» έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι.

Προπόνηση στις “γάτες”

Η Πόρτο μετά από το πρώτο αγώνα με την Γιουβέντους έπαιξε τρεις αγώνες στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, κέρδισε και τους τρεις. Στην αρχή οι «δράκοι» εκτός έδρας κέρδισαν την Μποαβίστα με σκορ 1:0, μετά ήταν ισχυρότεροι από την Νασιονάλ και την Αρούκα, η πρώτη νικήθηκε με σκορ 0:7, και η δεύτερη με σκορ 0:4. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Πορτογαλίας η Πόρτο είναι στην πρώτη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 62 πόντοι και δύο μονάδες αποχή από την Μπενφίκα, αλλά οι “αετοί” έχουν ένα ματς στο χέρι.

Πρόβλεψη

Με όλο το σεβασμό προς την πορτογαλική ομάδα, η Πόρτο είναι αισθητά κατώτερη από την Γιουβέντους στην τάξη, που φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι. Η ενδεκάδα από το Τορίνο εντός έδρας της παίζει πολύ ισχυρά και στερεά, παρά το πλεονέκτημα στο σκορ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι “ζέβρες” θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον επερχόμενο αγώνα κατά της Πορτογαλικής ομάδας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *