The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λέστερ εναντίον Τότεναμ

Leicester-Tottenham-28.11

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Ο δέκατος τέταρτος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ θα πραγματοποιηθεί το προσεχές μεσαβδόμαδο, και ένα από τα ματς της αγωνιστικής ημέρας θα είναι η συνάντηση μεταξύ Λέστερ Σίτι και Τότεναμ. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι τα «σπιρούνια» είναι ξεκάθαρο φαβορί, και με τη γραμμή αυτή είναι δύσκολο να μη συμφωνήσει κανείς, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι «αλεπούδες» ιστορικά παίζουν καλά εντός έδρας, και τον τελευταίο καιρό δείχνουν καλό παιχνίδι και σταθερά αποτελέσματα.

Μόνο μία ήττα

Η Λέστερ Σίτι σε πέντε τελευταία παιχνίδια έχασε μόνο μία φορά: από τη Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 0:2, οι άλλοι δύο αγώνες έληξαν με νίκες επί της Λιντς στο Λιγκ Καπ και την Έβερτον, καθώς σημειώθηκαν δύο ισοπαλίες με Στόουκ και Γουέστ Χαμ. Μετά από 13 γύρους στο Πρέμιερ Λιγκ η ομάδα του Claude Puel πέτυχε 14 βαθμούς, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ.

Δεν κέρδισε

Μετά τον αγώνα του Champions League εναντίον της Μπορούσια Ντόρτμουντ η Τότεναμ έπαιξε στο «Γουέμπλεϊ» τον επόμενο αγώνα του αγγλικού πρωταθλήματος εναντίον την Γουέστ Μπρομ. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούνται τα Σπερς ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, αλλά ένα γρήγορο γκολ του Rondon έχει μπερδέψει όλα τα χαρτιά στον Pochettino. Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν μόνο στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιχρόνου και για τη νίκη δεν έφτασαν ούτε οι δυνάμεις ούτε και ο χρόνος. Εκτός έδρας η Τότεναμ στο πλαίσιο της αγγλικής ελίτ της σεζόν 2017–18 έπαιξε έξι αγώνες, όπου σημείωσε τέσσερις νίκες και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Η Λέστερ Σίτι απόκτησε καλή φόρμα, η ομάδα είναι σε μάχιμη διάθεση και δεν φοβάται τα φαβορί. Την περασμένη σεζόν η Τότεναμ στο «King Power» έχει βασανίσει τις «αλεπούδες», νικώντας  τους με σκορ 6:1, τώρα η Σίτι έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για εκείνη τη ήττα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λέστερ δε θα χάσει με απόδοση 2,10.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *