The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λέστερ – Έβερτον στις 7/05/2016

Лестер-Эвертон-7.05

Το πρόγραμμα του Σαββάτου της προτελευταίας 37ης αγωνιστικής της Premier League της Αγγλίας στις 7 Μαΐου στο γήπεδο «King Power» θα ολοκληρώσουν η Λέστερ και η Έβερτον. Θα είναι τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των «αλεπούδων», οι οποίοι έγιναν πρόωρα πρωταθλητές της Αγγλίας.

Λέστερ

Μετά από 36 γύρους οι παίκτες του Κλαούντιο Ρανιέρι, έχοντας κερδίσει 77 πόντους, είναι πρώτοι στη βαθμολογία. Επιπλέον, επειδή η Τότεναμ δεν κατάφερε να νικήσει την Τσέλσι, η Λέστερ πρόωρα κέρδισε το τρόπαιο. Τώρα η ομάδα, ακόμη και αν χάσει στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια, θα είναι ανέφικτη για τους διώκτες.

Σε πέντε προηγούμενους αγώνες η ομάδα δεν έχει υποστεί ούτε μία ήττα, κερδίζοντας τρεις φορές, και δύο φορές παίζοντας ισοπαλία. Στον προηγούμενο γύρο οι «αλεπούδες» έπαιξαν εκτός έδρας στο «Ολντ Τράφορντ» ισοπαλία (1:1) με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του πρωταθλήματος οι παίκτες του Ρανιέρι 10 φορές χτύπησαν την εστία του αντιπάλου, δεχόμενοι γκολ μόλις τρεις φορές. Στους τρεις αγώνες κατάφεραν να παίξουν στο μηδέν. Οι κορυφαίοι σκόρερ της φρέσκιας πρωταθλήτριας της Αγγλίας είναι ο Βαρδή (22 γκολ) και ο Μαρέζ (17).

Εντός έδρας αυτή τη σεζόν η Λέστερ είναι ιδιαίτερα απειλητική. Σε 15 προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα δεν έχει υποστεί ούτε μία ήττα με μόλις πέντε ισοπαλίες.

Έβερτον

Τα ζαχαρωτά, έχοντας παίξει 35 αγώνες, σκόραραν 44 πόντους και καταλαμβάνουν την 11η θέση στην βαθμολογία. Η ομάδα δεν έχει στόχους στο τουρνουά, επειδή έχει προστατεύσει τον εαυτό της από τον υποβιβασμό και στα ευρωπαϊκά Κύπελλα δεν θα καταφέρει να μπει.

Στις τελευταίες 5 αγωνιστικές της Premier League η Έβερτον ήταν σε θέση να σημειώσει μόνο μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο φιλοξενούσε τη Μπόρνμουθ στο «Gudisson Park», και οι γηπεδούχοι κέρδισαν 2:1. Οι ομάδες δρούσαν περίπου ίσια, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν ένα γρήγορο γκολ (Cleverley 7ο λεπτό), στο οποίο η Μπόρνμουθ απάντησε σε 2 λεπτά (Pew). Και μόνο μετά το διάλειμμα (σε 68ο λεπτό) ο βετεράνος της Έβερτον ο Baines καθιέρωσε το τελικό σκορ.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τα «ζαχαρωτά» σκόραραν μόλις 4 γκολ, ενώ οι ίδιοι δέχτηκε 3 γκολ περισσότερα. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος στην ομάδα είναι ο Βέλγος επιθετικός Ρομελού Λουκακού, στο λογαριασμό του οποίου είναι 18 γκολ στη σεζόν.

Μόνο μια φορά από τα πέντε προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα ήταν σε θέση να φέρει τους 3 βαθμούς. Και ήταν στο ματς κόντρα στην Άστον Βίλα. Σε άλλες περιπτώσεις υπήρχαν 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Ιδιαίτερα προσβλητική θεωρείται η ήττα από την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» με σκορ 0:4.

Λέστερ – Έβερτον: στατιστικές των προσωπικών συναντήσεων

Η Λέστερ είναι άβολος αντίπαλος για την Έβερτον, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει στις 5 προηγούμενες τετ-α-τετ αναμετρήσεις. Δύο φορές πιο δυνατές είναι οι «αλεπούδες», και σε άλλες περιπτώσεις οι αντίπαλοι αποχωρούσαν ειρηνικά. Ομοίως, στον πρώτο γύρο του τρέχοντος πρωταθλήματος επικράτησε η Λέστερ με το σκορ 3:2. Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων έβγαινε Over 2,5.

Στοιχήματα των bookmakers

Φαβορί σε αυτόν τον αγώνα οι εταιρείες έχουν χρίσει τη Λέστερ. Στοίχημα για την γηπεδούχο ομάδα προσφέρεται με απόδοση 2,00, ενώ στα ζαχαρωτά δίνουν απόδοση 3,60. Αισιόδοξα οι bookmakers βλέπουν τον αριθμό των γκολ. Περιμένουν τουλάχιστον τρία, προσφέροντας στο Over 2,5 την απόδοση 1,65.

Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τον αγώνα των ομάδων, οι οποίες δεν έχουν πλέον κίνητρο στο τουρνουά. Αν και, φυσικά, πιο πολύ χρειάζονται τη νίκη οι «αλεπούδες», παρά το γεγονός ότι είναι ήδη πρωταθλητές. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν και πάλι να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους και να ολοκληρώσουν τους αγώνες εντός έδρας αυτή τη σεζόν θετικά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι αντίπαλοι δε θα είναι πολύ προσεκτικοί, άραγε θα σημειωθούν πολλά γκολ. Η πρόβλεψη για το παιχνίδι Λέστερ – Έβερτον: Over 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *