The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λάτσιο εναντίον Ίντερ

Lazio-Inter-21.05

Σέριε Α΄ Ιταλίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης, Ρώμη

Ο κεντρικός αγώνας της 37ης περιοδείας της Σέριε A Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, όπου η Λάτσιο θα φιλοξενεί την Ίντερ. Η Λάτσιο σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αν και το κίνητρο στο τουρνουά των Ρωμαίων είναι ελάχιστο. Τη θέση στο Europa League οι «αετοί» έχουν ούτως ή άλλως, ενώ στη τριάδα των ισχυρότερων οι Ρωμαίοι δεν θα φτάσουν. Το μόνο δυσάρεστο πράγμα που μπορεί να συμβεί με τη Λάτσιο είναι χάσιμο της τέταρτης θέσης στην κατάταξη, η νίκη πάνω στους «μαύρο-μπλε» μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα για πάντα.

Τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας

Για τη Λάτσιο το επερχόμενο παιχνίδι με την Ίντερ θα είναι τελευταίο της σεζόν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η Λάτσιο τέσσερις ημέρες πριν έχασε εντός έδρας της τον πιο σημαντικό αγώνα για το Κύπελλο από τη Γιουβέντους, τώρα οι «αετοί» σίγουρα θα θέλουν ικανοποίηση για την ήττα εκείνη, και στα χέρια των αγοριών του Inzaghi θα πέσει η Ίντερ του Μιλάνου, η οποία εκτός έδρας αυτή τη σεζόν παίζει πολύ χειρότερα από ό, τι εντός έδρας. Συνολικά εντός έδρας της η Λάτσιο σημείωσε 12 νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στο πλαίσιο της Σέριε A.

Η κρίση

Η Ίντερ είναι σε βαθιά κρίση, αυτή η ομάδα σε τέσσερα τελευταία παιχνίδια μόνο έχανε, στην αρχή από τη Φιορεντίνα 4:5, μετά από τη Νάπολι 0:1, και στη συνέχεια από την Τζένοα και Σασουόλο. Μετά από όλες αυτές τις ήττες είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η ομάδα από την πρωτεύουσα της μόδας θα είναι σε θέση να επιβάλει τον αγώνα στη Λάτσιο, η οποία αυτή τη σεζόν φαίνεται απλώς τέλεια.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο θα παίξει τον αγώνα της Σέριε A με την Ίντερ με πλήρη ευθύνη, επειδή αυτό το ματς είναι σημαντικό, επιπλέον, είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν για τους «αετούς». Η ενδεκάδα του Inzaghi θα προσπαθήσει να τελειώσει το πρωτάθλημα με μια νότα αισιοδοξίας, παρά την ήττα από την Γιουβέντους στον τελικό του Κύπελλο Ιταλίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Λάτσιο με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,53.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *