The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λάτσιο εναντίον Νάπολι

Lazio-Napoli-09.04

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 9 Απριλίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης, Ρώμη

Ο κεντρικός ματς του 31ου γύρου της Σέριε A Ιταλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της ρωμαϊκής ομάδας Λάτσιο και Νάπολι. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι ανταγωνιστές στον αγώνα για τη ζώνη του Champions League. Προς το παρόν στην πλευρά των Ναπολιτάνων υπάρχει μικρό χάντικαπ στους πόντους, αλλά η πιθανή νίκη των «αετών» στο επερχόμενο παιχνίδι θα ελαχιστοποιήσει αυτό το χάντικαπ έως μία μονάδα.

Εντός έδρας Λάτσιο

Η ρωμαϊκή ομάδα κατέχει ισχυρή σεζόν, ο Ιντζάγι έκανε καλή δουλειά, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς να χαλαρώσουν, μπροστά είναι το πιο σημαντικό και δύσκολο – μάχη για την πρώτη τριάδα. Τώρα στο ενεργητικό της Λάτσιο υπάρχουν 60 βαθμοί και η τέταρτη θέση στην κατάταξη, εντός έδρας τους οι «αετοί» κατάφεραν να κερδίσουν 10 νίκες σε 15 αγώνες. Είναι ένας από τους καλύτερους εντός έδρας δείκτες στο πρωτάθλημα.

Εκτός έδρας Νάπολι

Με τη σειρά της η Νάπολι είναι ομάδα εκτός έδρας παιχνιδιού στη Σέριε A τη φετινή σεζόν. Αυτή τη στιγμή οι Ναπολιτάνοι κατάφεραν να πάρουν 30 βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια, η Γιουβέντους π.χ. έχει ένα βαθμό λιγότερο. Σε τέσσερις τελευταίους αγώνες η Νάπολι κατάφερε να κερδίσει τρεις νίκες πάνω στη Κροτόνε, Έμπολι και Γιουβέντους, και έπαιξε ισοπαλία 1:1 πάλι με τις «ζέβρες». Η Νάπολι στο επερχόμενο παιχνίδι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χάσει, αλλιώς η τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα θα είναι ένα μεγάλο ερώτημα.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο και η Νάπολι αυτή τη στιγμή είναι ομάδες περίπου ίδιου επιπέδου, στην πλευρά των «αετών» θα υπάρχει παράγοντας της έδρας, ο «παρθενοπαίος» έχει μεγαλύτερη εμπειρία στα τουρνουά. Η Νάπολι παίζει πολύ δυνατά σε εκτός έδρας αγώνες αυτή τη σεζόν, κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα του Surrey την ερχόμενη Κυριακή να κερδίσει κάποιους βαθμούς στην αναμέτρηση με ένα ισχυρό αντίπαλο. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Νάπολι δε θα χάσει με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *