The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λάτσιο εναντίον Τζένοα

Lazio-Genoa-18.01

Κύπελλο Ιταλίας Γύρος των 16

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης, Ρώμη

Στο πλαίσιο των 16 του Κυπέλλου Ιταλίας η Λάτσιο της Ρώμηε εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Τζένοα. Οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν σαφή προτίμηση στην ομάδα από την πρωτεύουσα της Ιταλίας, και με αυτή τη θέση μπορούμε να συμφωνήσουμε, επειδή η Λάτσιο παίζει πολύ καλά στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ οι «γρύπες» σε εκτός έδρας παιχνίδια συνεχώς έχουν προβλήματα.

Νίκησαν την Αταλάντα

Η Λάτσιο σε πέντε τελευταία ματς έχασε μόνο μια φορά: στις 21 Δεκεμβρίου στο εκτός έδρας παιχνίδι από την Ίντερ στη Σέριε A με σκορ 0:3, τα υπόλοιπα ήταν μόνο νίκες: πάνω στη Σαμπντόρια, Φιορεντίνα, Αταλάντα και Κροτόνε. Στην κατάταξη της Σέριε A οι “αετοί” βρίσκονται στην τέταρτη θέση και έχουν στο ενεργητικό τους 40 πόντους, μόνο μία μονάδα περισσότερο έχει η Νάπολι, η οποία με τη σειρά της τοποθετείται στη ζώνη του Champions League. Ο Inzaghi είναι φιλόδοξος προπονητής, έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Λάτσιο στο επερχόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσει να νικήσει.

Σε κρίση

Η Τζένοα βρίσκεται σε εμφανή κρίση. Μετά τις χειμερινές διακοπές οι «γρύπες» έπαιξαν δύο αγώνες και έχασαν και τους δύο, πρώτα, εντός έδρας από τη Ρόμα με σκορ 0:1, και στη συνέχεια, εκτός έδρας από τη Κάλιαρι 1:4. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην κατάσταση με προσωπικό στην ομάδα, η οποία δύσκολα μπορεί να ονομαστεί καλή, επειδή είναι τραυματισμένοι ο Veloso και Perin, ενώ ο Gakpe πέταξε με την ομάδα του για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Πρόβλεψη

Στο επερχόμενο παιχνίδι το καλύτερο στοίχημα είναι το στοίχημα στη γηπεδούχος ομάδα και το φαβορί. Η Λάτσιο είναι τώρα σε καλό τόνο, η ομάδα παρουσιάζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και αγωνίζεται για να προκριθεί στη ζώνη του Champions League. Ο Inzaghi ξέρει καλά νε προετοιμάσει την ομάδα του, ειδικά για τους εντός έδρας αγώνες, γι’ αυτό τους «γρύπες» σίγουρα περιμένει μια έκπληξη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη  της Λάτσιο με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *