The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κρουζέιρο – Βιτόρια στις 3/7/2016 στις 17:00

Cruzeiro-Vitoria-03.07

Η πλησιέστερη Κυριακή είναι μια μεγάλη μέρα του ποδοσφαίρου στη Βραζιλιάνικη Serie A, και μια από τις αναμετρήσεις θα είναι συνάντηση των δύο μεσαίων του πρωταθλήματος, της ομάδας από το Μπέλο Οριζόντε Κρουζέιρο και Βιτόρια Σαλβαδόρ. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία, αλλά τα αποτελέσματα των πρόσφατων προσωπικών συναντήσεων είναι θετικά μόνο για την Κρουζέιρο.

Η Κρουζέιρο κέρδισε τη Βιτόρια στα τελευταία τέσσερα προσωπικά παιχνίδια, ανεξάρτητα από την έδρα που παιζόταν το παιχνίδι. Αυτό υποδηλώνει ότι οι παίκτες από το Σαλβαδόρ είναι βολικός αντίπαλος για την ομάδα του Πάουλο Μπέντο. Στην τρέχουσα σεζόν η Κρουζέιρο εντός έδρας της έπαιξε πέντε αγώνες, όπου σκόραρε μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, πέντε θετικά και έξι παθητικά γκολ. Αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι οι “αλεπούδες” έχουν κερδίσει, όχι σε οποιονδήποτε, αλλά στον ηγέτη του πρωταθλήματος, την Παλμέιρας με σκορ 2:1.

Με τη σειρά της η ομάδα Σαλβαδόρ μετά από 12 γύρους που έπαιξε στο πρωτάθλημα Βραζιλίας έχει στο ενεργητικό της 16 πόντους και καταλαμβάνει την 13η θέση στην κατάταξη. Τη μερίδα του λέοντος των βαθμών οι ενδεκάδα του Σαλβαδόρ κέρδισε στα εντός έδρας παιχνίδια – 11, ενώ εκτός έδρας κατάφερε να κερδίσει μόνο μία νίκη σε έξι παιχνίδια με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Βιτόρια στους αγώνες εκτός έδρας σκόραρε πέντε γκολ και έχασε 10.

Πρόβλεψη

Η Κρουζέιρο πρέπει να βελτιώνει τις επιδόσεις της στα εντός έδρας παιχνίδια, και ποιος είναι ο καλύτερος υποψήφιος από τη Βιτόρια; Αφού οι παίκτες από το Σαλβαδόρ είναι πολύ βολικός αντίπαλος για τις «αλεπούδες». Οι ποδοσφαιριστές της Κρουζέιρο σίγουρα από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού θα πάρουν την πρωτοβουλία και θα προσπαθήσουν να βάλουν ένα γρήγορο γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Η Κρουζέιρο θα βάλει το πρώτο γκολ του αγώνα με απόδοση 1,48 στην εταιρεία Whilliam Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *