The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κροτόνε εναντίον Νάπολι

Crotone-Napoli-29.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Ezio Scida

Τον 19ο γύρο της Σέριε Α’ Ιταλίας θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Κροτόνε και Νάπολι. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν για την τρέχουσα σεζόν διαμετρικά αντίθετους στόχους: η Κροτόνε αγωνίζεται για τη διατήρηση της θέσης στην ελίτ, ενώ η Νάπολι έχει ιστορική ευκαιρία να κερδίσει επιτέλους το Scudetto. Έχοντας αυτό κατά νου, δεν θα πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι οι Ναπολιτάνοι στο επερχόμενο παιχνίδι είναι ξεκάθαρο φαβορί, παρά το παράγοντα της έδρας, ο οποίος θα είναι στο πλευρό των «καρχαριών».

Στη ζώνη υποβιβασμού

Η Κροτόνε έχασε τέσσερα παιχνίδια από πέντε τελευταία, σημειώνοντας μία νίκη. Η μόνη νίκη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συνέβη στην αναμέτρηση με την Κιέβο, οι ήττες καταγράφηκαν από τη Τζένοα, Ουντινέζε, Σασσουόλο, Λάτιο. Στην κατάταξη της Σέριε Α’ η Κροτόνε βρίσκεται στην 18η θέση, έχοντας 15 βαθμούς στο ενεργητικό, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ΣΠΑΛ, η οποία είναι στη σωτήρια 17η θέση, έχει, τον ίδιο αριθμό βαθμών.

Στην πρώτη θέση

Μετά την ήττα από την Φέγενορντ 1:2 και ισοπαλία με τη Φιορεντίνα 0:0, η Νάπολι σε τρεις συνεχόμενους αγώνες μόνο κέρδιζε: 3:1 πάνω στη Τορίνο, 1:0 στην Ουντινέζε, 3:2 στη Σαμπντόρια. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Ιταλίας οι Ναπολιτάνοι είναι στην πρώτη θέση, με 45 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι μία μονάδα περισσότερο από την Γιουβέντους Τορίνο, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση και είναι ο πιο κοντινός διώκτης της «Παρτονοπέι».

Πρόβλεψη

Η Νάπολι παίζει πολύ καλά εκτός έδρας, η ομάδα του Σάρι μετά τον αποκλεισμό από το Champions League έχει επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου στις εγχώριες διοργανώσεις, η νίκη στη Σέριε Α’ αποτελεί προτεραιότητα για την τρέχουσα σεζόν. Η Κροτόνε δεν έχει τίποτα να αντιθέσει στη δύναμη των Ναπολιτάνων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Νάπολι με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,78.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *