The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κροατία – Πορτογαλία στις 25/6/2016, 22:00

Croatia-Portugal-25.06

Το τρίτο ματς στη σειρά στο στάδιο των 16 του Euro 2016 θα είναι ο αγώνας μεταξύ των εθνικών Κροατίας και Πορτογαλίας. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι διαφορετικά έχουν διεξάγει τους αγώνες της φάσης των ομίλων. Η βαλκανική ομάδα είχε καλή εμφάνιση, κατάφερε να νικήσει τους νυν πρωταθλητές της Ευρώπης και να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, ενώ οι Πορτογάλοι δεν έχουν νικήσει ούτε μία φορά, τρεις φορές παίζοντας ισοπαλία.

Η ομάδα του Άντε Τσάτσιτς στο τρέχον διαγωνισμό στη Γαλλία φαίνεται αναπόσπαστη και ισορροπημένη. Η μόνη απώλεια των πόντων στο τουρνουά έλαβε χώρα στη συνάντηση με τους Τσέχους, ο αγώνας εκείνος έληξε με ισοπαλία 2:2, παρότι η κροατική ομάδα στη διάρκεια της αναμέτρησης επικρατούσε με σκορ 2:0. Το αποτέλεσμα του αγώνα επηρέασε ο τραυματισμός του Μόντριτς, οι Βαλκάνιοι δε μπόρεσαν να ανασυνταχθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα και δικαίως δέχτηκαν δύο γκολ. Ενώ με τους Ισπανούς η εθνική Κροατίας φαινόταν πολύ καλά και κατάφερε να κερδίσει τη νίκη 2:1.

Ο Ρονάλντο βοήθησε

Με δυσκολία, προβλήματα, αλλά οι Ίβηρες προκρίθηκαν στα πλέι-οφ της τελικής φάσης του Euro 2016, παίζοντας τρεις φορές ισοπαλία στη φάση των ομίλων: με τους Ισλανδούς 1:1, με τους Αυστριακούς 0:0 και τους Ούγγρους 3:3. Ως αποτέλεσμα, η τρίτη θέση στον όμιλο F και γύρος επιβίωσης. Παρά την κατάσταση του αουτσάιντερ στο επερχόμενο παιχνίδι, η εθνική Πορτογαλίας είναι ικανή να κάνει εκπλήξεις.

Πρόβλεψη

Οι Κροάτες έχουν ένα μεγάλο ερώτημα σχετικά με τη συμμετοχή του Μόντριτς και Mandzhukicha, αλλά έχουν αρκετούς ποιοτικούς εκτελεστές σε όλες τις θέσεις, συμπεριλαμβανομένης της ζώνης του πυρήνα και του σημείου της επίθεσης. Δε θα είναι εύκολη η αντιπαράθεση για τους Κροάτες με την πορτογαλική ομάδα, αλλά μπορούν να ελπίζουν για την τελική νίκη στην αναμέτρηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Η Κροατία θα προκριθεί στο προημιτελικό με απόδοση 1,75 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *