The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κροατία – Ουκρανία

Croatia-Ukraine-24.03

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Φάση ομίλων

Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Τόπος διεξαγωγής:  “Maksimir“, Ζάγκρεμπ

Η εθνική Ουκρανίας στον πέμπτο γύρο του προκριματικού τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 πρόκειται να επισκεφθεί την ομάδα της Κροατίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων, παρά ορισμένα προβλήματα στελέχωσης στους Βαλκάνιους, θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, και με τη γραμμή αυτή μάλλον πρέπει να συμφωνήσουμε, επειδή το επίπεδο των μελλοντικών αντιπάλων είναι δύσκολο να συγκριθεί.

Πρώτη στον όμιλο

Η εθνική Κροατίας μετά από τέσσερις γύρους βρίσκεται στην πρώτη θέση στον προκριματικό όμιλό της. Στο ενεργητικό αυτής της ομάδας είναι 10 πόντοι και δύο βαθμοί χάντικαπ πριν από τους Ουκρανούς. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι Βαλκάνιοι σε τέσσερις αγώνες δέχτηκαν μόλις ένα γκολ στα δίχτυά τους, γεγονός που υποδηλώνει μια ισχυρή αμυντική γραμμή της ομάδας, την ίδια στιγμή οι Κροάτες σκόραραν στην εστία των αντιπάλων 10 γκολ. Εντός έδρας τους οι μελλοντικοί γηπεδούχοι στο τρέχοντα προκριματικό τουρνουά ήταν ισχυρότεροι των Ισλανδών, καθώς και έπαιξαν ισοπαλία με τους Τούρκους.

Δεύτερη στον όμιλο

Η εθνική Ουκρανίας επίσης έχει καλή εμφάνιση στην τρέχουσα επιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο ενεργητικό των «Κοζάκων» υπάρχουν οκτώ βαθμοί μετά από τέσσερις γύρους. Οι ισοπαλίες συνέβησαν με τους Τούρκους εκτός έδρας, καθώς και με την Ισλανδία εντός έδρας, τις νίκες γιορτάζανε επί του Κόσσοβο και τη Φινλανδία. Για την Ουκρανία είναι στρατηγικά σημαντικό να μην χάσει στο επερχόμενο παιχνίδι, γιατί απ’ ευθείας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα προκριθεί μόνο ο νικητής του ομίλου. Σε περίπτωση ήττας από τους Κροάτες, το χάντικαπ μεταξύ των αντιπάλων θα αυξηθεί μέχρι πέντε βαθμών.

Πρόβλεψη

Η εθνική Κροατίας χρειάζεται τη νίκη πάρα πολύ στο επερχόμενο παιχνίδι. Οι Βαλκάνιοι είναι μια έμπειρη ομάδα που ξέρει πώς να επιτύχετε τους στόχους της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Κροατίας με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *