The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κρίσταλ Πάλας εναντίον Μπόλτον

CrystalPalace-Bolton-17.01

Κύπελλο Αγγλίας Τρίτος γύρος

αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σέλχαρστ Παρκ

Στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας η Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Μπόλτον, η ομάδα της Premier League θα παίξει με τον εκπρόσωπο της Λιγκ 1. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν μελλοντικούς γηπεδούχους ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, και είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με αυτή τη θέση των «παντογνωστών          ».

Προς το παρόν χωρίς βελτιώσεις

Η Κρίσταλ Πάλας, σαν τον αέρα χρειάζεται θετικά συναισθήματα. Η άφιξη του προπονητή Sam Allardyce προς το παρόν δεν έφερε τίποτα στους “αετούς”, εκτός από τον πονοκέφαλο και αρνητικά αισθήματα. Με το “Big Sam” η ΚΠ έπαιξε πέντε αγώνες, στους οποίους σημείωσε τρεις ήττες από την Γουέστ Χαμ, Σουόνσι και Άρσεναλ, και δύο ισοπαλίες με την Γουότφορντ και Μπόλτον. Ένας μεγάλος αριθμός των οπαδών της Κρίσταλ Πάλας περιμένουν από την ομάδα τους βέβαια νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι, επειδή δεν κάνει στον εκπρόσωπο του ελίτ αγγλικού πρωταθλήματος εντός έδρας να έχει προβλήματα με την ομάδα από την τρίτη Λιγκ.

Ομάδα της Λιγκ 1

Και η Λιγκ 1 στο αγγλικό ποδόσφαιρο αυτό είναι η τρίτη σε δύναμη πρωτάθλημα. Στην κατάταξη η Μπόλτον βρίσκεται στην τρίτη θέση, έξι μονάδες πίσω από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και 5 μονάδες από τη Σκάρτορπ Μπόλτον. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματός της η Μπόλτον έπαιξε 12 αγώνες εκτός έδρας, όπου σημείωσε έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Σε πέντε τελευταία παιχνίδια η Μπόλτον σημείωσε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, που υπέστη από την ομάδα της Σουίντον.

Πρόβλεψη

Η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται σε κρίση, αλλά οι παίκτες αυτής της ομάδας θα πρέπει να πάρουν τον εαυτό τους στο χέρι. Το επερχόμενο αγώνα κόντρα στην ομάδα από την Λιγκ 1 είναι μια καλή ευκαιρία να βελτιώσει τη διάθεσή της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Κρίσταλ Πάλας με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *