The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κορίνθιανς – Φλαμένγκο στις 3/7/2016 στις 22:00

Corinthians-Flamengo-03.07 (1)

Το κεντρικό ματς της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βραζιλίας θα είναι η αναμέτρηση της ομάδας Κορίνθιανς από το Σάο Πάολο και της Φλαμένγκο του Ρίο ντε Τζανέιρο. Και οι δύο ομάδες στην τρέχουσα περίοδο δείχνουν καλά αποτελέσματα και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας στη Serie A.

Εξαιρετική εντός έδρας στατιστική

Μετά τις 12 ημέρες των παιχνιδιών στο πρωτάθλημα Βραζιλίας η Κορίνθιανς απόκτησε 22 πόντους και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατάταξη. Περισσότερα έχει μόνο η Παλμέιρας, η οποία έχει προβάδισμα τρεις μονάδες από την “παντοδύναμη”. Ταυτόχρονα η Κορίνθιανς εντός έδρας παίζει πολύ ισχυρά: σε έξι παιχνίδια στο «Itakeran» η ενδεκάδα του Cristóvão Borges σημείωσε πέντε νίκες και μία ισοπαλία, 11 θετικά γκολ με τρία παθητικά.

Αρκετά καλά εκτός έδρας

Η Φλαμένγκο μόλις δύο βαθμούς είναι κατώτερη από την Κορίνθιανς, και σε περίπτωση νίκης στο επερχόμενο παιχνίδι επί της “δημοτικής ομάδας” οι “κοκκινόμαυροι” θα είναι σε θέση να προσπεράσουν στην κατάταξη της Βραζιλιάνικης Serie A το μέλλον της αντίπαλο. Η Φλαμένγκο παίζει πολύ ωραία εντός έδρας της, αλλά και εκτός έδρας η ομάδα του Muricy Ramalho από καιρό σε καιρό παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο. Σε πέντε αγώνες εκτός έδρας στο πλαίσιο του τωρινού πρωταθλήματος Βραζιλίας οι ποδοσφαιριστές της Φλαμένγκο σημείωσαν τρεις νίκες και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Οι ποδοσφαιριστές της Κορίνθιανς ονειρεύονται την τίτλο. Αυτή τη στιγμή μόνο τρεις μονάδες χωρίζουν τη «δημοτική ομάδα» από τον ηγέτη την Παλμέιρας. Ο αντίπαλος της ενδεκάδας του Borges είναι δύσκολος, αλλά η ομάδα από το Σάο Πάολο μπορεί εύκολα να νικήσει τη Φλαμένγκο, ιδίως αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι ο επερχόμενος αγώνας θα πραγματοποιηθεί εντός έδρας της Κορίνθιανς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Κορίνθιανς με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,42 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *