The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κορίνθιανς εναντίον Μποταφόγκο

Corinthians-Botafogo-02.07 (1)

Σέριε Α΄ Βραζιλίας

αύριο, 10:00 μ.μ.

Αρένα Κορίνθιανς, Σάο Πάολο

Η Κορίνθιανς την ερχόμενη Κυριακή στο 11ο γύρο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Βραζιλίας θα συναντηθεί με την ομάδα Μποταφόγκο, η οποία ξεκίνησε πολύ καλά αυτή τη σεζόν, και αγωνίζεται για την κορυφή-6. Σε αυτό το ζευγάρι η Κορίνθιανς υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, λαμβάνοντας υπόψη τα στατιστικά των μελλοντικών αντιπάλων: η Κορίνθιανς τώρα είναι πολύ σταθερή, αυτή η ομάδα δεν έχει χάσει ούτε μία φορά ακόμα στην Σέριε A της σεζόν του 2017, ενώ η Μποταφόγκο στον τελικό γύρο του πρωταθλήματος δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα με την Αβάι, χάνοντας από το αουτσάιντερ στην έδρα της με σκορ 0:2.

Η Κορίνθιανς στην κορυφή

Ενώ μερικές ομάδες της Βραζιλίας έπαιζαν αγώνες στο Κύπελλο της Βραζιλίας, η Κορίνθιανς την περασμένη Τετάρτη πήρε μέρος στο Κύπελλο της Νότιας Αμερικής. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην Κολομβία στην έδρα της Πατριότας και έφερε στην ενδεκάδα από το Σάο Πάολο ισοπαλία 1:1. Σε αυτό το παιχνίδι ο προπονητής της Κορίνθιανς άφησε αρκετούς από τους ηγέτες του να ξεκουραστούν, οπότε το αποτέλεσμα του αγώνα δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη.

Ύφεση της Μποταφόγκο

Η Μποταφόγκο κακώς έπαιξε το τελευταίο της παιχνίδι στη Σέριε A κόντρα στην Αβάι, χάνοντας από τον αντίπαλο 0:2, κάτι που δείχνει την ύφεση στην αρχή. Η Μποταφόγκο για μεγάλο χρονικό διάστημα παρέμεινε αήττητη, αν και η ομάδα μπορεί να υπόκειται σε σύνδρομο της «δεύτερης σεζόν», τόσο περισσότερο που η «Lone Star» συνεχίζει να παίζει στο Κύπελλο της Βραζιλίας και το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Πρόβλεψη

Η Κορίνθιανς έχει πιο ισχυρή και ισορροπημένη σύνθεση από την Μποταφόγκο. Τα παιδιά από το Σάο Πάολο ξέρουν να παίξουν πολύ καλά εντός έδρας, και σίγουρα θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να νικήσουν τη «Lone Star» στο επερχόμενο παιχνίδι. Η πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Κορίνθιανς με απόδοση 1.57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *