The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κολωνία εναντίον Ουνιόν Βερολίνου

Köln-UnionBerlin-13.08

Β’ κατηγορία Γερμανίας

Στάδιο Ράιν Ενεργκί

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 13 Αυγούστου στις 9:30 μ.μ. στην Κολωνία ο ομώνυμος σύλλογος θα φιλοξένει την Ουνιόν Βερολίνου στον αγώνα του δεύτερου γύρου της Β’ κατηγορίας Γερμανίας.

Η Κολωνία απέτυχε την περασμένη σεζόν, η ομάδα έπαιξε στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά χωρίς επιτυχίες, και στο πρωτάθλημα κατέβηκε κιόλας στη δεύτερη κατηγορία. Εκτός σεζόν τα «κριάρια» έπαιξαν 7 φιλικούς αγώνες, σημειώνοντας τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων είναι 16:9. Τη σεζόν τα «κριάρια» ξεκίνησαν με τη νίκη επί Μποχούμ εκτός έδρας 2:0. Σε αυτό το πρωτάθλημα η ομάδα θεωρείται ένας από τους κύριους υποψήφιους για προαγωγή στην τάξη.

Η Ουνιόν Βερολίνου την τελευταία σεζόν πήρε την 8η θέση στη Β’ κατηγορία Γερμανίας με 47 βαθμούς στο ενεργητικό και τη διαφορά τερμάτων 54-46. Το καλοκαίρι οι Βερολινέζοι έπαιξαν έξι αγώνες, στους οποίους σημείωσαν τρεις  νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων είναι 10:8. Στο τρέχον πρωτάθλημα οι Βερολινέζοι ξεκίνησαν με την εντός έδρας νίκη εναντίον του Ερτσγκεμπίργκε Άουε 1:0.

Πρόβλεψη

Η Κολωνία και η Ουνιόν Βερολίνου έχουν συναντηθεί έξι φορές στην ιστορία, 5 νίκες σημείωσαν τα «κριάρια» και μία οι αντίπαλοι. Εντός έδρας ο δείκτης είναι 100%, με διαφορά τερμάτων 13:0. Αυτή τη σεζόν οι γηπεδούχοι διεκδικούν την προαγωγή στην κατηγορία, οπότε πρέπει να κερδίσουν τρεις βαθμούς στην έδρα τους, επιβεβαιώνοντας τα σχέδιά τους με το παιχνίδι και το αποτέλεσμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Κολωνίας με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *