The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κολωνία εναντίον Άρσεναλ

Koln-Arsenal-23.11

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ράιν Ενεργκί

Την επόμενη Πέμπτη στο πλαίσιο του πέμπτου γύρου του Γιουρόπα Λιγκ η Κολωνίας στην έδρα της θα φιλοξενεί την Άρσεναλ Λονδίνου. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι έβγαλαν εντελώς ίση γραμμή, η Κολωνία δεν εντυπωσιάζει καθόλου στην τρέχουσα σεζόν, τώρα ο Stöger έχει περισσότερο πονοκέφαλο όχι λόγω του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», αλλά λόγω του αγώνα κόντρα στη Χέρτα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Εντός έδρας βέβαια δε θα ήθελαν πολύ να υποστούν άλλη μια ήττα, αλλά είναι απίθανο ο Αυστριακός τεχνικός να ρίξει στους Βρετανούς τις καλύτερες του δυνάμεις.

Στο κάτω μέρος

Η Κολωνία εξακολουθεί να βρίσκεται στο κάτω μέρος της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα, έχοντας στο ενεργητικό 2 βαθμούς, η διαφορά από τη μεταβατική ζώνη έχει αυξηθεί στους έξι βαθμούς, επειδή η Βέρντερ Βρέμης κέρδισε στον τελευταίο γύρο της γερμανικής ελίτ. Παρά την τρομερή κατάσταση στο τουρνουά και το χαμηλό ηθικό της ομάδας, ο Stöger συνεχίζει να είναι στη θέση του προπονητή των μελλοντικών γηπεδούχων.

Η δεύτερη σύνθεση

Η Άρσεναλ παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ σχεδόν με τη δεύτερη σύνθεση, αλλά στο ενεργητικό των «κανονιέρηδων» υπάρχουν 10 βαθμοί και πέντε μονάδες χάντικαπ από τον πλησιέστερο διώκτη – Τσρβένα Ζβέζντα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, αλλά δεν εγγυάται τη συμμετοχή των Λονδρέζων στα πλέι-οφ. Για να παίξει σίγουρα την άνοιξη στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, η ομάδα του Wenger πρέπει να κερδίσει τουλάχιστον ένα βαθμό στην Κολωνία.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ εκτός έδρας δεν παίζει πολύ καλά, αλλά η γερμανική ομάδα φαίνεται τρομερά άσχημα, όσο εντός, τόσο και εκτός έδρας. Το κίνητρο στη βρετανική ομάδα υπάρχει, παρά τον εκτός έδρας χαρακτήρα του αγώνα, κανένας δεν θα παίζει χαλαρά στη σύνθεση των «κανονιέρηδων». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Άρσεναλ δε θα χάσει με απόδοση 1,52.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *