The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κολομβία – Χιλή στις 23/6/2016, 03:00 π.μ.

Colombia-Chile-23.06

Την Πέμπτη, 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος ημιτελικός του Copa America, όπου η εθνική Κολομβίας θα παίξει με τη χιλιανή ομάδα. Και οι δύο μελλοντικοί αντίπαλοι είναι αντάξιοι να παίξουν στον τελικό, αλλά ο νικητής θα είναι μόνο ένας.

Η εθνική Κολομβίας ξεκίνησε πολύ σίγουρα σ’ αυτό το τουρνουά, νικώντας την εθνική των ΗΠΑ 2:0 και της Παραγουάης 2:1. Μετά ακολούθησε η ήττα από την εθνικής της Κόστα Ρίκα με σκορ 2:3, αλλά πρέπει να πούμε ότι σε αυτό το παιχνίδι ο Jose Pekerman έβγαλε την πειραματική σύνθεση, οπότε το αποτέλεσμα δεν θα έπρεπε να εκπλήσσει πολύ. Επιπλέον, υπάρχει η υποψία ότι ο πανούργος τεχνικός των Κολομβιανών δεν ήθελε και πολύ να νικήσει τους Κοσταρικανούς και να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, γιατί τότε θα παίζανε στον ημιτελικό εναντίον της Αργεντινής, αντί για την ομάδα των ΗΠΑ.

Η εθνική Χιλής πέρασε πολύ δύσκολα τη φάση των ομίλων του Copa, χάνοντας από την εθνική Αργεντινής και κυριολεκτικά «με τα δόντια» νικώντας την εθνική Βολιβίας. Σε εκείνο το παιχνίδι ενάντια στους «πράσινους» όλα αποφάσισε το γκολ του Vidal, το οποίο το σκόραρε στο 90 + 10 λεπτό από το σημείο του πέναλτι. Τον αγώνα κατά του Παναμά η “κόκκινη” ομάδα κέρδισε σε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, ακόμη και παρά το γκολ που έφαγε ήδη στο 5ο λεπτό από Camargo. Στον προημιτελικό αγώνα εναντίον του Μεξικού η εθνική Χιλής έδειξε όλο το εξαιρετικό δυναμικό της, νικώντας τον αντίπαλο με συντριπτικό σκορ 7:0.

Πρόβλεψη

Οι Χιλιανοί απόκτησαν μεγάλη πρόοδο, αλλά και οι Κολομβιανοί είναι σε καλή κατάσταση και ποθούν την αναγνώριση, ο Ροντρίγκεζ έκλαιγε μετά τη νίκη επί των Περουβιανών, και αυτό δείχνει ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φτάσουν στον τελικό του Copa. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Κολομβία δεν θα χάσει με απόδοση 1,44 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *