The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κολομβία εναντίον Βραζιλία

Colombia-Brazil-05.09

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Πρώτος γύρος

05/09/2017, 11:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ρομπέρτο Μελέντες, Μπαρρανκίγια

Η εθνική Βραζιλίας την επόμενη Τρίτη θα επισκεφθεί την εθνική Κολομβίας στο 16ο γύρο των προκριματικών της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018, ο τελικός του οποίου θα διεξαχθεί στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ρωσίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι Βραζιλιάνοι υπάρχουν ελαφρώς φαβορί του αγώνα, αν και πραγματικό κίνητρο στο τουρνουά η πέντε φορές πρωταθλήτρια δεν έχει πια, αφού αυτή η ομάδα εξασφάλισε την πρώτη θέση στο γκρουπ, το προπονητικό τιμ έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με τις αλλαγές και πειράματα, ενώ η εθνική Κολομβίας δεν έχει φτάσει ακόμα το στόχο της.

Δεύτεροι στον πίνακα

Η εθνική Κολομβίας μετά από 15 παιχνίδια σε προκριματικούς γύρους για το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει καταφέρει να αποκτήσει 25 βαθμούς. Αυτός αριθμός των βαθμών αντιστοιχεί στη δεύτερη θέση στον πίνακα. Ένα βαθμό λιγότερο έχουν οι Ουρουγουανοί, δύο – Χιλή και Αργεντινή. Στον πίνακα είναι όλα πολύ στενά, οπότε στο επερχόμενο παιχνίδι η εθνική Κολομβίας θα επιδιώξει μόνο να κερδίσει.

Ήδη πρώτοι

Η εθνική της Βραζιλίας εξασφάλισε την πρόωρη νίκη στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής. Στον κουμπαρά αυτής της ομάδας υπάρχουν 36 βαθμοί, 11 βαθμούς περισσότερα από ό, τι έχει η Κολομβία τρεις γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Σε 15 αγώνες οι Βραζιλιάνοι σημείωσαν 11 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων είναι 37:10.

Πρόβλεψη

Οι Κολομβιανοί παίζουν ωραία εντός έδρας, αυτή η ομάδα έχει υψηλό κίνητρο, επειδή δεν έχει εξασφαλίσει επί του παρόντος την παρουσία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Βραζιλιάνοι είναι ισχυροί, είναι γεγονός, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα βγουν στο γήπεδο στο επερχόμενο παιχνίδι με βασική σύνθεση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η εθνική Κολομβίας δε θα χάσει με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *