The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κιού Πι Αρ – Σουίντον στις 10/8/2016 στις 21:45

QPR-Swindon-11.08

Ο ίδιος έχω στοιχηματίσει στη νίκη2 με απόδοση 5, αλλά παραδοσιακά θα αφήσω την πρόβλεψη με εγγύηση: Κιού Πι Αρ – Σουίντον, χάντικαπ 2 (+1) με απόδοση 1,61. Εν συντομία θα εξηγήσω γιατί: αυτό το παιχνίδι είναι τυπικός αγώνας κυπέλλου 50 επί 50, όπου συμφέρει να τραβάς το αουτσάιντερ.

Βασικό σημείο: η Κιού Πι Αρ παραδοσιακά δε δίνει σημασία στους αγώνες της League Cup. Δηλαδή, η Κιού Πι Αρ συστηματικά φεύγει από το Κύπελλο όσο το δυνατόν νωρίτερα, δεν ντρέπεται να χάσει από τις ομάδες, οι οποίες είναι δύο κεφάλια πιο κάτω. Πριν από ένα χρόνο, για παράδειγμα, ήταν η εντός έδρας ήττα 1:2 από τη μέτρια Καρλάιλ.

Επιπλέον, το 2013 έχασε όχι από κάποιον, αλλά από τη Σουίντον 0:2 εντός έδρας. Έτσι, η Κιού Πι Αρ έχει χάσει 5 από τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, και μεταξύ αυτών ήττων δεν υπήρχε ούτε ένας εκπρόσωπος από την Premier League Αγγλίας.

Αμφιβάλλω, ότι η ομάδα του Hasselbaink αυτή τη φορά με άλλο τρόπο θα αντιδράσει στο Κύπελλο. Στο σύλλογο έχει τεθεί ο στόχος να αγωνίζεται για την πρόκριση στην Premier League, και επιπλέον αγώνες κυπέλλου δεν της χρειάζονται καθόλου.

Η Σουίντον, αντίθετα, έχει κερδίσει 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια στον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ. Το 2014, για παράδειγμα, ξεκίνησε την εκστρατεία με τη νίκη εκτός έδρας 1:2 επί της Λούτον. Γενικώς παίζει καλά εκτός έδρας: μόλις μία ήττα στα τελευταία 8 παιχνίδια, και ελάχιστη (1:0 από τη Λιντς).

Και τη διαφορά στην τάξη δεν πρέπει να υπερεκτιμάται. Η Σουίντον παίζει στην Ligue 1, η Κιού Πι Αρ – στο Πρωτάθλημα. Επιπλέον, η Κιού Πι Αρ δεν είναι μεγιστάνας, μάλλον μέτρια ομάδα. Φυσικά, οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι στην κατηγορία, αλλά όχι σημαντικά.

Ως εκ τούτου, 1,8 έναντι 5,00 είναι αρκετά δίκαιη γραμμή, νομίζω. Ο πρώτος γύρος του κυπέλλου, το κίνητρο των συλλόγων παραδοσιακά καλύπτεται από το άγνωστο, η Κιού Πι Αρ συστηματικά φεύγει από τον ανταγωνισμό στους πρώτους γύρους, η Σουίντον μόνο ελαφρώς είναι κατώτερη στην τάξη και έπαιζε καλά στο Λιγκ Καπ πριν – αυτό είναι αρκετό για να τραβήξετε το αουτσάιντερ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *