The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Καμερούν εναντίον Χιλή

Cameroon-Chile-18.06

Κύπελλο Συνομοσπονδιών Φάση ομίλων

Κυριακή, 18 Ιουνίου, 9:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Ατκρίτιε, Μόσχα

Στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών θα συναντηθούν οι εθνικές του Καμερούν και της Χιλής. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά τους Νοτιαμερικανούς, που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, με δεδομένη τις πραγματικές δυνατότητες των μελλοντικών αντιπάλων, την εμπειρία τους και το προσωπικό δυναμικό.

Πρωταθλήτρια της Αφρικής

Η εθνική του Καμερούν κάπως αναπάντεχα κατάφερε να κερδίσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και έχει επιτύχει τη θέση στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Στον τελικό του εν λόγω τουρνουά ηττήθηκε η αιγυπτιακή ομάδα με σκορ 2:1. Μετά από εκείνο το παιχνίδι οι Καμερουνέζοι έπαιξαν τέσσερα παιχνίδια: νίκες πάνω στην Τυνησία και το Μαρόκο, ήττες από τη Γουινέα και την Κολομβία. Από τους Κολομβιανούς οι Αφρικανοί έχασαν με σκορ 0:4.

Οι πρωταθλητές των δύο Αμερικών

Η εθνική της Χιλής δύο φορές στη σειρά κέρδισε το ευρωπαϊκό τουρνουά, και, εάν ο πρώτος διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην πατρίδα των «κόκκινων» και επηρέαζε μόνο τη Νότια Αμερική, η δεύτερη νίκη συνέβη στα γήπεδα των ΗΠΑ, σε εκείνο το διαγωνισμό έλαβαν μέρος εκπρόσωποι όλου του Νέου Κόσμου. Πριν από το Κύπελλο Συνομοσπονδιών η εθνική Χιλής έπαιξε δύο φιλικούς, πρώτα καταγράφηκε ισοπαλία με τους Ρώσους, και μετά οι «κόκκινοι» έχασαν από τους Ρουμάνους με σκορ 2:3. Για την εθνική της Χιλής το επερχόμενο τουρνουά είναι πολύ σημαντικό, στη σύνθεσή της αυτή η ομάδα θεωρείται ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού, ιδίως αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι οι Γερμανοί έφτασαν αρκετά εξασθενημένοι.

Πρόβλεψη

Η εθνική του Καμερούν θεωρείται ομάδα του κάτω μέρος, ενώ η ομάδα της Χιλής απέχει ακόμη πολύ από την καλύτερη της κατάσταση, οι Χιλιανοί γενικά έχουν ένα «κόλπο» να αποκτούν τη φόρμα κατά τη διάρκεια του τουρνουά, όπως είναι χαρακτηριστικό για πολλές κορυφαίες ομάδες. Επιπλέον, το επερχόμενο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες είναι το πρώτο ματς του τουρνουά, αυτές οι μάχες συχνά λήγουν με under. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.0 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *