The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κάλιαρι εναντίον Γιουβέντους

Cagliari-Juventus-12.02

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Stadio Sant’Elia

Η Κάλιαρι την ερχόμενη Κυριακή στην έδρα της θα φιλοξενεί τη νυν πρωταθλήτρια Ιταλίας και το τωρινό ηγέτη του πρωταθλήματος τη Γιουβέντους Τορίνο. Παρά το παράγοντα της έδρας στο επερχόμενο παιχνίδι η Γιούβε θεωρείται ξεκάθαρο φαβορί, τη θέση αυτή είναι πολύ εύκολο να τη δεχτεί κανείς, επειδή οι δυνατότητες των μελλοντικών αντιπάλων είναι δύσκολα να συγκριθούν.

Εντός έδρας Κάλιαρι

Η Κάλιαρι είναι πολύ εντός έδρας ομάδα, που φαίνεται πολύ καλά από τα στατιστικά της. Από τους 27 κερδισμένους βαθμούς στη Σέριε A, 23 σημειώθηκαν στα εντός έδρας παιχνίδια και μόνο τέσσερις εκτός. Εντός έδρας οι παίκτες από τη Σαρδηνία έχουν εφτά νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, διαφορά τερμάτων είναι 25:21. Αλλά ταυτόχρονα αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες με τους γίγαντες η Κάλιαρι σπάνια παίζει με το πρώτο νούμερο, ακόμη και παρά τον παράγοντα της έδρας.

Εκτός έδρας Γιουβέντους

Ενώ η Γιουβέντους μετά από 23 γύρους της Σέριε A κατάφερε να δημιουργήσει ένα ωραίο απόθεμα μπροστά στους αντιπάλους της. Αυτή τη στιγμή οι “ζέβρες” απέχουν από τη Ρόμα επτά μονάδες, από τη Νάπολι εννέα. Εκτός έδρας η ενδεκάδα από το Τορίνο έπαιξε 11 αγώνες, όπου σημείωσε εφτά νίκες και τέσσερις ήττες, διαφορά τερμάτων είναι 17:10. Συνολικά εκτός έδρας στο πρωτάθλημα Ιταλίας η Γιουβέντους σκόραρε 21 πόντους, είναι το καλύτερο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε πέντε τελευταίους αγώνες η Γιουβέντους μόνο κέρδιζε, οι ηττημένες ομάδες ήταν: Λάτσιο, Μιλάνο, Σασουόλο, Ίντερ και Κροτόνε. Όλοι αυτοί οι αγώνες κερδήθηκαν δια μέσω under 3.5.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους σίγουρα θα κερδίσει στην επικείμενη συνάντηση τη μεσαία ομάδα του ιταλικού ελίτ πρωταθλήματος. Ο ηγέτης έχει ωραία αμυντική γραμμή, και εκτός έδρας αυτή η ομάδα παίζει λιγότερο αποτελεσματικά από ό, τι εντός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντους + under 3,5 με απόδοση 2,08.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *