The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ιταλία (21) – Γερμανία (21)

ItalyU21-GermanyU21-24.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-21

Στάδιο Κρακοβία, Κρακοβία

Ημερομηνία αγώνα: 24/06/2017 09:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Στο πλαίσιο του τρίτου γύρου της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου η εθνική της Ιταλίας θα παίξει με την ομάδα της Γερμανίας U-21. Οι Γερμανοί έχουν όλα μια χαρά και ακόμη και η ισοπαλία στην επερχόμενη συνάντηση θα φέρει τους νέους «αετοί» στα πλέι-οφ αυτό του τουρνουά, ενώ οι «μακαρονάδες» έχουν μεγάλα προβλήματα που προέκυψαν όταν οι Ιταλοί έχασαν από τους νέους Τσέχους στο δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων.

Προβλήματα

Στη σύνθεσή της η εθνική Ιταλίας U-21 στο τρέχοντα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-21 είναι σχεδόν η ισχυρότερη ομάδα, αν και οι εταιρείες στοιχημάτων στο επερχόμενο παιχνίδι με τους νέους Γερμανούς θεωρούν τους «μακαρονάδες» αουτσάιντερ. Σχεδόν όλοι οι παίκτες της «τρικολόρ» παίζουν στη Σέριε A, καμία φορά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους στους συλλόγους τους, αλλά από τους Τσέχους οι Ιταλοί έχασαν. Για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση η εθνική Ιταλίας U-21 πρέπει να κερδίσει τους Γερμανούς.

Ισοπαλία θα είναι αρκετή

Σε αντίθεση με τους Ιταλούς η εθνική Γερμανίας U-21 στο επερχόμενο παιχνίδι θα ικανοποιηθεί ακόμη και με την ισοπαλία. Στους δύο πρώτους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 η εθνική της Γερμανίας κέρδισε δύο φορές, στην αρχή τους Τσέχους 2:0, και μετά την εθνική της Δανίας U-21 με αποτέλεσμα 3:0. Υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι το προπονητικό επιτελείο της γερμανικής ομάδας νεολαίας πριν από τους αγώνες των πλέι-οφ μπορεί να αφήσει να ξεκουραστούν μερικοί ηγέτες.

Πρόβλεψη

Για την εθνική Ιταλίας U-21 δεν υπάρχει άλλος τρόπος πρόκρισης στα πλέι-οφ εκτός από τη νίκη στο επερχόμενο αγώνα κατά της εθνικής Γερμανίας U-21, δηλαδή το κίνητρο των «μακαρονάδων» θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο, και στη σύνθεση της «τρικολόρ» υπάρχει επαρκής αριθμός ειδικευμένων καλλιτεχνών για να επιτύχουν το στόχο τους. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η εθνική Ιταλίας U-21 δε θα χάσει με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *