The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ιταλία – Ιρλανδία στις 22/6/2016, 22:00

Italy-Ireland-22.06

Την Τετάρτη, 22 Ιουνίου στον όμιλο Ε του Euro 2016 θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες, ένας εκ των οποίων θα είναι αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών ομάδων Ιταλίας και Ιρλανδίας. Οι “μακαρονάδες” έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα play-off του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ η εθνική Ιρλανδίας έχει μόνο ένα βαθμό, αλλά η νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι επί των Ιταλών μπορεί να δώσει στους «πράσινους» πολυπόθητο εισιτήριο για τον γύρο της επιβίωσης.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχει λύσει το ελάχιστο πρόβλημα για τον τρέχοντα ανταγωνισμό – προκρίθηκε στα πλέι-οφ του τουρνουά. Τώρα ο προπονητής των Ιταλών έχει την ευκαιρία στον αγώνα ενάντια στην ιρλανδική ομάδα να αφήσει τους ηγέτες να ξεκουραστούν, αφού σε δύο παιχνίδια της φάσης των ομίλων έχουν επιτύχει αποτέλεσμα 100%.

Η εθνική Ιρλανδίας δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη επί των Σουηδών στον αγώνα του πρώτου γύρου της φάσης των ομίλων του Euro 2016, ενώ στο δεύτερο αγώνα ηττήθηκε από τη βελγική ομάδα, η οποία ήταν πολύ απογοητευμένη με την ήττα από τους Ιταλούς. Μετά από δύο παιχνίδια στον κουμπαρά της ομάδας του Martin O’Neill είναι ένας βαθμός, αλλά η νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι με μεγάλη πιθανότατα θα κάνει τους «πράσινους» συμμετέχοντες των πλέι-οφ του ευρωπαϊκό φόρουμ ποδοσφαίρου. Θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουν τους Ιταλούς, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τη μη βασική σύνθεση του αντιπάλου, μπορούν να σκεφτούν κάτι περισσότερο από την ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ιταλίας έχει δύο σχεδόν ίσιες συνθέσεις, όμως η βάση είναι βάση. Με τη σειρά τους οι Ιρλανδοί θα βγουν στο γήπεδο «Pierre Mauroy» ως στην τελευταία μάχη, και οι παίκτες του Martin O’Neill ξέρουν να επιτύχουν τους στόχους του. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ιρλανδία δεν χάσει με απόδοση 1,60 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *