The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ιταλία εναντίον Γερμανία

italy-germany-15-11

Φιλικά

αύριο, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Η εθνική Ιταλίας την ερχόμενη Τρίτη στο γήπεδο του Μιλάνου θα φιλοξενήσει την εθνική ομάδα της Γερμανίας στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα. Παρά το γεγονός ότι οι «μακαρονάδες» θα είναι η γηπεδούχος ομάδα, οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι το φαβορί στο επερχόμενο παιχνίδι θα είναι οι νυν πρωταθλητές του κόσμου οι Γερμανοί. Με τη θέση αυτή μπορείτε ακόμη και να συμφωνήσετε, με δεδομένες στατιστικών εκτός έδρας της ομάδας του Joachim Loew.

Κυνηγώντας την Ισπανία

Η εθνική Ιταλίας δεν είναι πολύ τυχερή με την κλήρωση για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο τελικός του οποίου θα διεξαχθεί το 2018 στη Ρωσία. Στον ίδιο όμιλο με τη «τρικολόρ» παίζουν επίσης οι Ισπανοί, και ένας αγώνας μεταξύ Ιταλίας και Ισπανίας έχει ήδη λάβει χώρα, στο γήπεδο της “Squadra Azzurra”, ο οποίος έληξε με ισοπαλία 1:1. Παρά το γεγονός αυτό, οι παίκτες του Ventura ετοιμάζονται για να κερδίσουν στον όμιλο.

Από την πρώτη θέση

Τους Γερμανούς σίγουρα τίποτα δεν θα σταματήσει να πάρουν στον προκριματικό όμιλο την πρώτη θέση. Μετά από τέσσερις γύρους στο ενεργητικό των «αετών» είναι 12 πόντοι και η εθνική Γερμανίας είναι μπροστά από τους στενότερους διώκτες της, τη Βόρεια Ιρλανδία και το Αζερμπαϊτζάν, πέντε μονάδες. Επιπλέον, οι ίδιοι οι Γερμανοί είναι σε εξαιρετική κατάσταση, σκοράροντας κατά μέσο όρο στο τρέχοντα προκριματικό τουρνουά 4 γκολ ανά παιχνίδι. Στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια εναντίον της Νορβηγίας και του Σαν Μαρίνο οι Γερμανοί προκάλεσε σάλο 11 φορές.

Πρόβλεψη

Η σημερινή εθνική Ιταλίας είναι αισθητά κατώτερη από τους Γερμανούς στις δυνατότητές της, έτσι ο Ventura σίγουρα θα σκέφτεται κάποιες τακτικές κινήσεις, προκειμένου να εξισώσει έστω με κάποιο τρόπο τη δύναμη, αλλά αν θα το καταφέρει αυτό ο έμπειρος τεχνικός είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση:  Η Γερμανία δεν χάσει με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *