The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ισπανία (21) – Ιταλία (21)

SpainU21-ItalyU21-27.06

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-21

27/06/2017 10:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Δημοτικό Στάδιο Κρακοβία, Κρακοβία

Στο πλαίσιο των ημιτελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 η εθνική ομάδα της Ισπανίας U-21 θα παίξει εναντίον της εθνικής Ιταλίας U-21. Σε αυτό το ζευγάρι οι Ίβηρες είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς. Η εθνική Ισπανίας U-21 πραγματικά έχει ισχυρότερη σύνθεση στο τουρνουά, καθώς και τα αποτελέσματα αυτής της ομάδας μιλούν από μόνα τους. Με την προσφερόμενη γραμμή πονταρίσματος για αυτόν τον αγώνα μεταξύ των νέων Ισπανών και των Ιταλών μπορούμε να συμφωνήσουμε. Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι στους τρεις τελευταίους προσωπικούς αγώνες κέρδιζαν αποκλειστικά οι Ίβηρες.

Μόνο νίκες

Η εθνική ομάδα της Ισπανία U-21 κέρδισε τρία στα τρία παιχνίδια στο τρέχοντα διαγωνισμό. Πρώτα οι Ίβηρες ήταν ισχυρότεροι από την εθνική της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας U-21 5:0, μετά οι Πορτογάλοι είχαν ηττηθεί 3:1, και στη συνέχεια οι Σέρβοι 1:0. Η εθνική Ισπανίας U-21 έχει μια πολύ ισορροπημένη σύνθεση, κάθε γραμμή έχει τους δικούς της ηγέτες, που παίζουν στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Πήραν τη νίκη

Η εθνική Ιταλίας U-21 έπαιξε στο τρέχον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-21 τρεις αγώνες: νίκησε την εθνική ομάδα νεολαίας της Δανίας και της Γερμανίας, αλλά έχασε από την εθνική Τσεχίας U-21. Η σύνθεση της εθνικής Ιταλίας U-21 είναι επίσης πολύ αξιοπρεπής, κάποιοι παίκτες, όπως ο Federico Bernardeschi και Berardi, είναι ηγέτες στις αντίστοιχες ομάδες τους, οι οποίες δεν είναι οι τελευταίες στη Σέριε A. Ωστόσο, με τους Ισπανούς οι νέοι Ιταλοί δεν πάνε καθόλου καλά, ιστορικά η ιταλική νεολαία έχει προβλήματα με τους Ίβηρες.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Ισπανίας U-21 στο τρέχον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-21 δείχνει ένα υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου και είναι άξιο φαβορί του επερχόμενου αγώνα με την Ιταλία U-21, το ποντάρισμα στους Ισπανούς φαίνεται λογικό. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκης της Ισπανίας U-21 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *