The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ισπανία εναντίον Ισραήλ

Spain-Israel-24.03

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Φάση ομίλων

Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ελ Μολινόν

Η εθνικής Ισπανίας θα φιλοξενεί εντός έδρας της στο Χιχόν την εθνική του Ισραήλ. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έθεσαν ως στόχο να προκριθούν στις δύο ισχυρότερες ομάδες στον προκριματικό όμιλο G, και για να γίνει αυτό, είναι καλό να μην χάσουν στην επερχόμενη συνάντηση από τους Ίβηρες. Σε μια τέτοια έκβαση είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά είναι γεγονός ότι οι Ισραηλινοί θα προσπαθήσουν να πολεμήσουν τους Ισπανούς.

Ισοπαλία με την Ιταλία

Οι Ισπανοί στην τρέχουσα επιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 έπαιξαν τέσσερα παιχνίδια, στα οποία σημείωσαν τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Η μόνη ισοπαλία συνέβη με την ιταλική ομάδα στον εκτός έδρας για του Ίβηρες αγώνα, τα υπόλοιπα ήταν νίκες επί του Λιχτενστάιν 8:0, Αλβανία 2:0, Μακεδονία 4:0. Στην κατάταξη του ομίλου G οι μελλοντικοί γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 10 πόντοι.

Μία ήττα

Η εθνική ομάδα του Ισραήλ έχασε στην τρέχουσα πρόκριση μόνο μία φορά: από την ιταλική ομάδα εντός έδρα της με σκορ 3:1. Επιπλέον, οι Ισραηλίτες ήταν ισχυρότεροι από τη Μακεδονία, το Λιχτενστάιν και την Αλβανία. Στην κατάταξη του ομίλου G η ομάδα από τη γη της Επαγγελίας βρίσκεται στην τρίτη θέση με εννέα βαθμούς στο ενεργητικό της. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προκριθούν στο δυάρι των ισχυρότερων στον όμιλό τους.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων στο επερχόμενο παιχνίδι περιμένουν την ήττα των Ισραηλινών, αλλά οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι είναι ισχυρότεροι από το Λιχτενστάιν και τους Μακεδόνες. Επιπλέον, η εθνική της Ισπανίας τα έχει όλα μια χαρά με την άμυνα, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι η εθνική του Ισραήλ ακόμα και στόχο στην πύλη των Ιβήρων δεν θα σκοράρει. Στην περίπτωση αυτή το στοίχημα στο under φαίνεται καλή επιλογή, και Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *