The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ισπανία εναντίον Αργεντινή

Spain-Argentina-27.03

Φιλικός αγώνας

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Wanda Metropolitano, Μαδρίτη

Την ερχόμενη Τρίτη οι εθνικές της Ισπανίας και της Αργεντινής θα παίξουν μεταξύ τους στο γήπεδο της Μαδρίτης “Wanda Metropolitano”. Σε αυτό το ζευγάρι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι υπάρχουν ξεκάθαρο φαβορί, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ξέρουν να παίζουν κάλλιστα στην έδρα τους. Η εθνική ομάδα της Αργεντινής βρίσκεται στην αναζήτηση του παιχνιδιού της, αλλά ταυτόχρονα η ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι κατάφερε να κερδίσει πριν λίγες μέρες στον αγώνα στο ουδέτερο πεδίο.

Σκοράρουν τακτικά

Η εθνική Ισπανίας μετά το νικηφόρο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 πρόλαβε να παίξει τρεις φιλικούς αγώνες, στους οποίους σημείωσε δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Η μοναδική νίκη καταγράφηκε στον αγώνα εντός έδρας με την Κόστα Ρίκα 5:0, οι ισοπαλίες σημειώθηκαν στους εκτός έδρας αγώνες: κατά της εθνικής Ρωσίας 3:3 και της Γερμανίας 1:1.

Αναζητώντας το παιχνίδι

Ο Χόρχε Σαμπαόλι στο επερχόμενο ματς δεν μπορεί να υπολογίζει τον Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος είναι τραυματισμένος, επίσης στο τελευταίο παιχνίδι το προπονητικό επιτελείο αποφάσισε να μην διακινδυνεύει τον Μέσι, στο νικηφόρο παιχνίδι εναντίον των Ιταλών ο Λιονέλ δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, αλλά με τους Ισπανούς είναι πολύ πιθανό ότι ο Μέσι θα εμφανιστεί. Το 2017 οι Αργεντινοί έπαιξαν δύο φιλικούς στη Ρωσία: νίκησαν τους γηπεδούχους 1:0, αλλά έχασαν 2:4 από την εθνική της Νιγηρίας. Αργεντινοί ξέρουν να παίξουν ποιοτικά στην άμυνα, αλλά σίγουρα κόντρα στις επιθέσεις των Ισπανών η ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι δε θα μπορέσει να παίξει στη λευκή ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Ισπανίας στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, που πραγματοποιήθηκε στη Μάλαγα, κατάφερε να σκοράρει στον αντίπαλο πέντε αναπάντητα γκολ. Οι Αργεντινοί είναι απίθανο να χάσουν τόσα πολλά, αλλά μπορούμε να αναμένουμε μερικές αποτελεσματικές ενέργειες από τους Πυρηναίους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι: το ατομικό σύνολο της Ισπανίας είναι πάνω από 1,0 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *