The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ισπανία εναντίον Κόστα Ρίκα

Spain-CostaRica-11.11

Σάββατο, 11 Νοέμβριου, 9:03 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 στις 10:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί επόμενος διεθνής φιλικός αγώνας, όπου στο στάδιο «La Rosaleda» στη Μάλαγα θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Ισπανίας και της Κόστα Ρίκα.

Στην ιστορία της ύπαρξής της η ισπανική εθνική ομάδα γνώρισε τόσα σκαμπανεβάσματα. Παρόλα αυτά από το 1978 η εθνική Ισπανίας δεν έχασε ποτέ το τελευταίο μέρος των παγκόσμιων πρωταθλημάτων. Το καλύτερο επίτευγμα για αυτό το διάστημα παραμένει ο τίτλος πρωταθλήτριας του 2010. Στο τελευταίο προκριματικό στάδιο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA στη Ρωσία το 2018 η εθνική Ισπανίας έπαιξε 10 γύρους, όπου σημείωσε 28 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 36:3, κατέκτησε την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με τη σειρά της η εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα, μέτρια από πολλές απόψεις, κατά τη διάρκεια της ύπαρξής της, 5 φορές έγινε φιναλίστ των παγκόσμιων πρωταθλημάτων. Η καλύτερη για σήμερα είναι η απόδοση το 2014, όταν ο “Lok Tikos” έφτασε μέχρι τους προημιτελικούς. Όσον αφορά τον προκριματικό γύρο στο Παγκόσμιο Κύπελλο για το επόμενο έτος, έτσι δηλώνοντας το μαχητικό πνεύμα, η εθνική της Κόστα Ρίκα στους 10 γύρους κέρδισε 16 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 14:8 και κατέκτησε τη 2η θέση, αποκτώντας το απευθείας εισιτήριο για τη Ρωσία.

Πρόβλεψη

Ο επερχόμενος αγώνας θα είναι ήδη η τρίτη συνάντηση μεταξύ αυτών των ομάδων. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι οι δύο προηγούμενοι αγώνες, πρώτα απ’ όλα, και στις δύο περιπτώσεις, ήταν φιλικά, και, δεύτερον, έληξαν με απροσδόκητο αποτέλεσμα. Έτσι, η πρώτη συνάντηση το 2011 έληξε με ισοπαλία 2:2, και το 2015 με ελάχιστη υπεροχή νίκησε η εθνική Ισπανίας 2:1. Το γεγονός ότι σε αυτό το ματς οι Ισπανοί είναι ξεκάθαρο φαβορί δεν αμφισβητεί κανείς, επίσης, κρίνοντας από τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων, πιστεύω ότι η νίκη θα είναι στους γηπεδούχους με υπεροχή τουλάχιστον 2 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: χάντικαπ για τους γηπεδούχους με απόδοση 1,88.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *