The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ιρλανδία – Σουηδία στις 13/6/2016 στις 19:00

Ireland-Sweden-13.06

Στις 13 Ιουνίου του 2016 στις 19:00 στον αγώνα του ομίλου Ε της τελικής φάσης του Euro-2016 στη Γαλλία η εθνική Ιρλανδίας θα αναμετρηθεί με την εθνική Σουηδίας.

Είναι αξιοσημείωτο σε αυτή τη συνάντηση ότι και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στην τελική φάση του Euro-2016 μέσω των play-offs. Παρά όλες τις προβλέψεις σχετικά με την αποτυχία της Ιρλανδίας στο προκριματικό γύρο, οι Βρετανοί έχουν δείξει αξιοπρεπές επίπεδο του ποδοσφαίρου με την έμπειρη άμυνα και καλά αποτελέσματα στην επίθεση. Παρά τα καλά αποτελέσματα η πυκνότητα στον όμιλο D ήταν πολύ υψηλή, και οι Ιρλανδοί αναγκάστηκαν να αφήσουν τους Γερμανοί και τους Πολωνοί να περάσουν μπροστά. Το εισιτήριο η ομάδα πήρε μέσω των play-offs με τους Βόσνιους, στη συνολική βαθμολογία των δύο αγώνων – 1:3.

Ομοίως προκρίθηκε και η εθνική Σουηδίας στην τελική φάση του τουρνουά. Αλλά όλα στη σειρά. Έχοντας παίξει 10 προκριματικούς αγώνες στον όμιλο G, η εθνική Σουηδίας με 18 πόντους και διαφορά τερμάτων 15:9 κέρδισε την τρίτη θέση, αφήνοντας μπροστά την Αυστρία και τη Ρωσία. Για το εισιτήριο στην τελική φάση του τουρνουά η εθνική Σουηδίας αναγκάστηκε να παλέψει με την ισχυρή εθνική της Δανίας, όπου στους δραματικούς αγώνες με συνολικό σκορ 4:3 ήταν ισχυρότεροι ο Ibra και οι συνέταιροι. Οι Σουηδοί ξέρουν να εκπλήξουν και να πάρουν τους βαθμούς από τα φαβορί, και γι’ αυτό δεν πρέπει να τους διαγράφουμε πρόωρα από τους  λογαριασμούς.

Μεταξύ τους οι ομάδες έπαιξαν το 1949, και στη νέα ιστορία οι ομάδας έχουν  συναντηθεί τρεις φορές. Έτσι, μία νίκη είναι στην Ιρλανδία, μία – στη Σουηδία με μία ισοπαλία αντίστοιχα. Οι ομάδες σίγουρα θα δείξουν σκληρό ποδόσφαιρο, και το γκολ μέσα στην πύλη δεν θα μας κάνει να το περιμένουμε πολύ καιρό. Στοίχημα για τον αγώνα: over του πρώτου ημιχρόνου 0,5 με απόδοση 1,53 στην εταιρεία στοιχημάτων William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *