The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ιρλανδία – Λευκορωσία στις 31/5/2016, 21:45

Ирландия-Беларусь-31.05

Την Τρίτη, 31η Μαΐου στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης θα πραγματοποιηθούν αρκετοί φιλικοί αγώνες, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ιρλανδίας και της Λευκορωσίας. Μόλις πριν από λίγες ημέρες οι ομάδες αυτές έχουν παίξει τους φιλικούς αγώνες τους, η βρετανική ομάδα έπαιξε ισοπαλία με τους Ολλανδούς, ενώ η ομάδα των Σλάβων έχασε με σκορ 0:3 από τους Βόρειους Ιρλανδούς.
Χρειάζεται νίκη
Η ομάδα του Martin O’Neill ήταν πολύ κοντά στη νίκη επί των “πορτοκαλί”. Σε εκείνο τον αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου στο 30ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Shane Long. Πάνω από 15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο οι Ιρλανδοί ήταν μπροστά και έδειχναν ικανό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο. Φάνηκε ότι οι “πράσινοι” θα καταφέρουν να κερδίσουν, αλλά ο de Jong είχε διαφορετική άποψη, σημειώνοντας γκολ στο 85ο λεπτό και αποκαθιστώντας το status quo. Σε γενικές γραμμές πρέπει να ειπωθεί ότι οι νησιώτες έχουν μια ομάδα περισσότερων από ανταγωνιστική. Τουλάχιστον, στην αναμέτρηση με τη Λευκορωσία οι Βρετανοί είναι φαβορί του αγώνα.
Σε αντίθεση με την εθνική της Ιρλανδίας, η εθνική τη Λευκορωσία δεν πάει στο Euro, γι’ αυτό αν ο Martin O’Neill παίρνει τώρα τις τελευταίες αποφάσεις σχετικά με την αίτηση για το φόρουμ και τη βασική σύνθεση της ομάδας, ενώ ο Χατσκέβιτς έχει τη δυνατότητα για πειράματα και δεν ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων όπου συμμετέχει η ενδεκάδα του. Σε αυτό το πλαίσιο, το σκορ μετά το παιχνίδι με την ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας (0:3) δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη.
Πρόβλεψη
Στους Ιρλανδούς δεν έφτασαν πέντε λεπτά για να νικήσουν τους Ολλανδούς, αλλά τους Λευκορώσους οι Βρετανοί δύσκολα να αφήσουν. Ειδικά επειδή το ίδιο το ματς θα διεξαχθεί στην Ιρλανδία, στην πόλη Κορκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Ιρλανδίας με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *