The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ιρλανδία εναντίον Δανία

Ireland-Denmark-14.11

Προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Aviva Stadium“, Dublin

Τρίτη, 14/11/2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Τρίτη η εθνική της Ιρλανδίας εντός έδρας στο Δουβλίνο θα φιλοξενεί την εθνική της Δανίας στο δεύτερο αγώνα των πλέι-οφ στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρίες στοιχημάτων έχουν βγάλει ίση γραμμή στους αντιπάλους, θεωρώντας ότι οι ομάδες έχουν περίπου τις ίδιες πιθανότητες επιτυχίας. Σε γενικές γραμμές με αυτή την απόδοση θα πρέπει να συμφωνήσουμε, η εθνική Ιρλανδίας παίζει περίπου το ίδιο όσο εντός, τόσο και εκτός έδρας, ενώ οι Δανοί στην έδρα τους φαίνονται πιο ισχυροί από ό, τι εκτός έδρας.

Στο 0:0

Η πρώτη συνάντηση μεταξύ των Ιρλανδών και των Δανών τελείωσε με μηδενική ισοπαλία. Η εθνική της Ιρλανδίας σε εκείνο το παιχνίδι έδωσε την πρωτοβουλία με την ελπίδα του λάθους του αντιπάλου. Τα σφάλματα στους Δανούς υπήρχαν, αλλά δεν ήταν παραγωγικά. Σε γενικές γραμμές οι Δανοί έπαιξαν τουλάχιστον για ένα στόχο σε εκείνη τη συνάντηση, η απόδοση απογοήτευσε. Η εθνική ομάδα της Ιρλανδίας για το σύνολο του προκριματικού τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 έχασε μόνο μία εντός έδρας συνάντηση με τους Σέρβους.

Είναι απαραίτητο να σκοράρει

Η εθνική της Δανίας δεν κέρδισε στο παιχνίδι εντός έδρας, αλλά δεν έχασε ούτε ένα γκολ. Τώρα ο πιο σημαντικός στόχος για το «δυναμίτη» για την επερχόμενη συνάντηση είναι να σκοράρει στο δίχτυ του αντιπάλου, παράλληλα χωρίς να δεχτεί περισσότερα από ένα γκολ στο δικό της. Η ισοπαλία 1:1, για παράδειγμα, θα ικανοποιήσει πλήρως τους παίκτες από τη Δανία.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Δανίας στη σύνθεσή της είναι ανώτερη από τον αντίπαλό της, η ομάδα της ηπειρωτικής Ευρώπης φαίνεται καλή το 2017, αναστατώνοντας τακτικά τους αντιπάλους τερματοφύλακες. Στο επόμενο παιχνίδι οι Δανοί πιθανότατα θα ξεκινήσουν τον αγώνα παίζοντας τον δεύτερο αριθμό, θα δώσουν στους Ιρλανδούς χώρο που θα πρέπει ακόμα να καταφέρουν να χρησιμοποιήσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η εθνική Δανίας θα σκοράρει με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *