The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Θέλτα Βίγο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

CeltaVigo-RealMadrid-17.05

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Τετάρτη, 17 Μαΐου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μπαλαΐδος

Την επόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ της Θέλτα Βίγο και της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε αυτό το ζευγάρι η ομάδα της Μαδρίτης υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, κάτι που είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς, αλλά πρέπει να πούμε παράλληλα ότι η Θέλτα σίγουρα θα προσπαθήσει να δώσει μάχη στους «βασιλιάδες», τον τελευταίο καιρό η ομάδα από το Βίγκο έχανε πάρα πολλούς εντός έδρας αγώνες.

Στοίχημα στο Europa League

Ο Μπερίτσιο πιο κοντά στο τέλος της σεζόν έβαλε στοίχημα στο ευρωπαϊκό κύπελλο, όπου η ομάδα του έφτασε στα ημιτελικά, αλλά έχασε. Ο πρώτος αγώνας κόντρα στη Μαντσέστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας χάθηκε με το σκορ 0:1, στο δεύτερο η ενδεκάδα της Γαλικίας το μόνο που κατάφερε να κάνει μια ισοπαλία, αν και στο τέλος του αγώνα ο Σουηδός Γκβιντέτι είχε μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει το δεύτερο γκολ στην εστία του Ρομέρο, το οποίο θα έφερνε στην ομάδα του την πρόκριση στο τελικό.

Καυτή σεζόν

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να πάρει τέσσερις βαθμούς στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια της Πριμέρας για να κερδίσει τον τίτλο, όλα οδηγούν σ’ αυτό, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Θέλτα στο επερχόμενο παιχνίδι θα αγωνιστεί με τα «ζαχαρωτά». Επιπλέον, η Μπαρτσελόνα σίγουρα έχει ήδη αρχίσει να υποστηρίζει οικονομικά τις ομάδες που θα είναι σε θέση να κερδίσουν βαθμούς από την Ρεάλ Μαδρίτης. Εκτός έδρας στην Πριμέρα τα «ζαχαρωτά» στην τρέχουσα σεζόν έπαιξαν 17 αγώνες, όπου σημείωσαν 13 νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Η Θέλτα θα αρχίσει τον αγώνα κατά της Ρεάλ Μαδρίτης με υψηλό κίνητρο. Οι «Κέλτες» έχουν καταστρέψει το τέλος του πρωταθλήματος Ισπανίας λόγω πολλών παιχνιδιών στο Europa League, αλλά θα προσπαθήσουν να κλείσουν την πόρτα δυνατά στους υπόλοιπους δύο εντός έδρας αγώνες με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τους Βάσκους από το Σαν Σεμπαστιάν. Η Θέλτα ήταν πάντα δυνατή γηπεδούχος ομάδα, οπότε η Ρεάλ Μαδρίτης θα δυσκολευτεί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Θέλτα με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *