The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ζιρόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

Girona-RealMadrid-29.10

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Montilivi, Ζιρόνα

Στον 10ο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας η Καταλανική  Ζιρόνα  στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε αυτό το ζευγάρι σαφή υπεροχή είναι στην ομάδα από την πρωτεύουσα, η οποία, παρεμπιπτόντως, δεν είναι πάρα πολύ δυνατή στην τρέχουσα σεζόν, αν και κερδίζει σταθερά τους βαθμούς. Η Ζιρόνα είναι αρχάριος της ισπανικής ελίτ, η ομάδα δεν έχει πολύ μεγάλο προϋπολογισμό, αλλά έχει φιλοδοξία και χαρακτήρα.

Στο κάτω μέρος του πίνακα

Η Ζιρόνα μετά από 9 γύρους στο πρωτάθλημα της Ισπανίας βρίσκεται στην 15η θέση, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 9 βαθμοί και η δέκατη πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από τη ζώνη του υποβιβασμού απέχει τρεις βαθμούς, και στα τελευταία πέντε παιχνίδια σημειώθηκαν μία νίκη επί της Ντεπορτίβο εκτός έδρας, δύο ισοπαλίες με τη Λεγανές και Θέλτα, εντός έδρας ήττες από την Μπαρτελόνα και Βιγιαρεάλ.

Τρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη στιγμή είναι μόνο η τρίτη στην κατάταξη της Πριμέρα, χάνει πέντε βαθμούς από την Μπαρτελόνα, καθώς χάνει από τους Καταλανούς στη διαφορά τερμάτων 12 γκολ. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι «μαρέγκες» μέσα στους επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουν όχι μόνο να κερδίσουν τους αντιπάλους τους, αλλά να το κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερο με μεγάλο κενό στο σκορ. Εκτός έδρας η ομάδα του Ζιντάν στη σεζόν 2017 – 18 της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας έχει 4 νίκες στα τέσσερα παιχνίδια, η διαφορά τερμάτων είναι 10:3.

Πρόβλεψη

Το μόνο μειονέκτημα του πονταρίσματος στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ότι οι «βασιλιάδες» στο μέσο της εβδομάδας πρέπει να πετάξουν στην Αγγλία για να παίξουν στο Λονδίνο τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά ακόμη και μερικές αλλαγές, οι οποίες μπορεί να προκύψουν, δεν θα πρέπει να εμποδίχουν στους πρωτευουσιάνους να κερδίσουν μια σίγουρη νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *