The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ζιρόνα εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ

Girona-RealSociedad-17.11

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Estadi Montilivi

Παρασκευή, 17/11/2017, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το 12ο γύρο του Πρωταθλήματος Ισπανίας θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Ζιρόνα και της Ρεάλ Σοσιεδάδ, η καταλανική ομάδα στην έδρα της θα φιλοξενεί τους Βάσκους. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι δεν βλέπουν φαβορί, θεωρώντας ότι οι αντίπαλοι έχουν ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Με τη γραμμή πονταρίσματος στο σύνολό της πρέπει να συμφωνήσουμε, η Ζιρόνα προκάλεσε έκπληξη στην αρχή της σεζόν, αλλά η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει υψηλές φιλοδοξίες και καλούς πόρους.

Δύο νίκες

Πριν από το διάλλειμα για τα παιχνίδια των εθνικών η Ζιρόνα κέρδισε δύο φορές στη σειρά. Πρώτον, στην έδρα της νίκησε συντριπτικά την ισχυρότερη ομάδα στην Ισπανία και τον κόσμο τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά εκτός έδρας η Ζιρόνα νίκησε και την Λεβάντε με σκορ 2:1. Μετά από 11 γύρους η καταλανική ομάδα βρίσκεται στην 10η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Πριμέρα, έχοντας στο ενεργητικό 15 βαθμούς.

Ο αγώνας για την κορυφή 6

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ μετά από 11 γύρους κατόρθωσε να κερδίσει 17 βαθμούς, που καθιστούν δυνατή την έβδομη θέση στο Πρωτάθλημα Ισπανίας. Η ομάδα χάνει δύο βαθμούς από τη Σεβίλλη, η οποία βρίσκεται στην έκτη θέση στην κατάταξη, δηλ. στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Στα τελευταία τρία παιχνίδια πριν από το διάλλειμα για τα παιχνίδια των εθνικών οι Βάσκοι κατάφεραν να κερδίσουν το Βαρδάρη στο Europa League και την Έιμπαρ στο εθνικό τους πρωτάθλημα, και έχασαν εκτός έδρας από την Χετάφε.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ στην τρέχουσα σεζόν έχει ήδη καταφέρει να επιτύχει τρεις νίκες σε πέντε εκτός αγώνες. Η Ζιρόνα είναι μια καλή ομάδα, αλλά ακόμα οι Καταλανοί είναι πολύ κατώτεροι από τους Βάσκους από την άποψη των δυνατοτήτων τους. Και μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης σίγουρα τους μελλοντικούς γηπεδούχους άρχισαν να εξετάζουν προσεκτικά, οπότε στο εγγύς μέλλον θα είναι δύσκολο για αυτούς να κερδίσουν βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ρεάλ Σοσιεδάδ δε θα χάσει με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *