The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ζενίτ εναντίον Άντερλεχτ

Zenit-Anderlecht-23.03

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Γύρος των 32, Παιχνίδι 2

αύριο, 8:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Πετρόφσκι, Αγία Πετρούπολη

Την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν δεύτεροι αγώνες των 32 του Europa League, ένας εκ των οποίων θα είναι η μονομαχία μεταξύ Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Άντερλεχτ. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων έληξε με σίγουρη νίκη των Βέλγων με σκορ 2:0, τώρα οι εταιρείες στοιχημάτων περιμένουν από τους παίκτες της Πετρούπολης τη ρεβάνς, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Άντερλεχτ είναι τώρα στο ύφος της αγωνιστικής της φόρμας, ενώ η ομάδα από τη Βόρεια πρωτεύουσα της Ρωσίας μόλις βγήκε από τη “χειμερία νάρκη”.

Εντός έδρας Ζενίτ

Στην τρέχουσα σεζόν η Ζενίτ είναι ομάδα πολύ εντός έδρας παιχνιδιού. Στο πλαίσιο της Premier League Ρωσίας η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης εντός έδρας της έχει κερδίσει 26 πόντους, ενώ εκτός έδρας μόνο εννέα. Σε 10 παιχνίδια εντός έδρας η ομάδα του Mircea Lucescu κατάφερε να πάρει οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ εκτός έδρας η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης σε επτά παιχνίδια κατάφερε να κερδίσει μόνο δύο φορές με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Τέλει φόρμα

Η Άντερλεχτ είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, οι Βέλγοι σε έξι τελευταίους αγώνες κέρδισαν τέσσερις φορές με δύο ισοπαλίες. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στη Βέστερλο, Zulte-Waregem, Ζενίτ και Οστάνδη, ενώ οι ισοπαλίες συνέβησαν σε αγώνες με την Στάνταρντ και Λόκερεν. Στο πλαίσιο του βελγικού πρωταθλήματος η Άντερλεχτ έπαιξε 14 εκτός έδρας αγώνες, όπου σημείωσε οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, 27 γκολ σκόραραν οι “μοβ” και 16 έχασαν.

Πρόβλεψη

Η Άντερλεχτ παίζει πολύ παραγωγικά εκτός έδρας, είναι πολύ σημαντικό για αυτή την ομάδα να σκοράρει εκτός έδρας, επειδή τότε η Ζενίτ θα πρέπει να σκοράρει πλέον τέσσερα γκολ στο τέρμα των Βέλγων, και αυτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, με δεδομένη την εξαιρετική φόρμα της Άντερλεχτ και όχι τον καλύτερο τόνο της Ζενίτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Άντερλεχτ θα σκοράρει με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *