The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ζενίτ εναντίον Ουτρέχτη

Zenit(Rus)-Utrecht(Ned)-24.08

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 2

Πέμπτη, 24 Αυγούστου, 8:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Πετρόφσκι, Αγία Πετρούπολη

H Ζενίτ στο πρώτο γύρο των πλέι-οφ του προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ έχασε από την ολλανδική ομάδα Ουτρέχτη με σκορ 0:1. Την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι, οι εταιρείες στοιχημάτων και οι οπαδοί περιμένουν από τη Ζενίτ δραστηριότητα και μεγάλο αριθμό των γκολ. Για να προκριθεί στη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης πρέπει να κερδίσει τον αντίπαλο με διαφορά των δύο γκολ.

Ο ηγέτης της Πρέμιερ Λιγκ Ρωσίας

H Ζενίτ μετά από επτά γύρους στο ρωσικό πρωτάθλημα της σεζόν 2017–18 βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατάταξη, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 19 πόντοι, τρεις βαθμοί χάντικαπ από το πλησιέστερο διώκτη τη Λοκομοτίβ. Στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ η Ζενίτ έχει ήδη παίξει στην έδρα της και εντυπωσιακά έχασε με σκορ 0:1 από την Μπνέι Γιεχούντα, αλλά στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ Ρωσίας η ενδεκάδα της Αγίας Πετρούπολης κέρδισε τρία παιχνίδια από τα τρία, όλες αυτές οι συναντήσεις έληξαν αποτελεσματικά.

Καλή αρχή

Η Ουτρέχτη δεν πρέπει να υποτιμάται, αυτήν η ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ έχει ήδη περάσει δύο γύρους: έχει αποκλείσει τη Βαλέτα από το τουρνουά, καθώς και τη πολωνική Λεχ. Στο πρωτάθλημα Ολλανδίας οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι εκτός έδρας ήταν ισχυρότεροι από τη De Haag 3:0, καθώς και κέρδισαν στην έδρα τους τη Willem II με σκορ 2:0. Όλα αυτά τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι η Ουτρέχτη είναι σε καλή κατάσταση, η ολλανδική ομάδα πηγαίνει στην Αγία Πετρούπολη να σκοράρει.

Πρόβλεψη

H Ζενίτ είναι πολύ δραστήρια στην έδρα της, τα παιδιά του Μαντσίνι σκοράρουν πολλά γκολ, δείχνουν υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου. Την ίδια στιγμή η Ουτρέχτη είναι σε καλή κατάσταση, αυτή η ομάδα θα πολεμήσει τους Ρώσους στο επερχόμενο παιχνίδι. Σε αυτό το ζευγάρι φαίνεται καλά παραγωγικός αγώνας, επειδή η Ζενίτ για να προκριθεί στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ πρέπει να σκοράρει δύο φορές. Η δωρεάν μα πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 2.0 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *