The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Εσπανιόλ Βαρκελώνης εναντίον Θέλτα Βίγο

Espanyol-CeltaVigo-18.09

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Εστάδι Κορνέλλα-Ελ Πρατ, Κορνελιά δε Λιοβρεγάτ

Το πρόγραμμα του τέταρτου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας θα κλείνει η αναμέτρηση μεταξύ της Εσπανιόλ Βαρκελώνης και της Θέλτα Βίγκο. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες των στοιχημάτων είναι στην πλευρά των Καταλανών, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες δεν έχουν την καλύτερη εμφάνιση στην αρχή της σεζόν, έχουν μια σειρά από προβλήματα. Η Εσπανιόλ βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Θέλτα με μεγάλη δυσκολία κατάφερε να ανέβει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δύο κουλούρια

Η Εσπανιόλ ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Ισπανίας με μια εκτός έδρας ισοπαλία με τη Σεβίλλη, η οποία παίζει από τη χώρα της στην φάση των ομίλων του Champions League. Μια τέτοια αρχή θα μπορούσε να θεωρηθεί επιτυχής, αλλά καμία συνέχεια δεν ακολούθησε. Πρώτα οι “παπαγάλοι” έχασαν στην έδρα τους από τη Λεγανές 0:1, και έπειτα έχασαν 0:5 από την Μπατσελόνα στο Καμπ Νόου. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Ισπανίας η Εσπανιόλ βρίσκεται στην 18η θέση.

Λίγο καλύτερα

Η Θέλτα βρίσκεται στην 13η θέση στην κατάταξη της Πριμέρα Ντιβισιόν, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας είναι 3 βαθμοί που σημειώθηκαν στην τρίτη αγωνιστική στην αναμέτρηση με την Αλαβές. Εκείνη τη συνάντηση η Θέλτα κέρδισε με ελάχιστο σκορ 1:0. Πριν από τη νίκη επί των Βάσκων οι Βίγκοβοι έχασαν εντός έδρας από την Ρεάλ Σοσιεδάδ και από την Μπέτις Σεβίλλης εκτός έδρας. Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι η Θέλτα ξεκίνησε το πρωτάθλημα όχι με τον καλύτερο τρόπο, επειδή εκτός σεζόν η ομάδα άλλαξε τον προπονητή, που χρειάζεται χρόνο για προσαρμογή.

Πρόβλεψη

Όσο η Εσπανιόλ, τόσο και η Θέλτα απέχουν πολύ από την ιδανική τους φόρμα, αλλά και οι δύο ομάδες χρειάζονται βαθμούς, τα κίνητρα των παικτών είναι υψηλά. Σε αυτή την κατάσταση το στοίχημα στο μη αποτελεσματικό αγώνα φαίνεται καλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.0 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *