The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου εναντίον Φλοριάνα

CrvenaZvezda(Srb)-Floriana(Mlt)-29.06

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ

«Ράικο Μίτιτς», Βελιγράδι

29/06/2017 09:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ο Ερυθρός Αστέρας και η Florian θα κάνουν ζευγάρι στο πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους Σέρβους ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου έχει πέσει αισθητά τον τελευταίο καιρό από την άποψη των αποτελεσμάτων στην ευρωπαϊκή αρένα, και στο εθνικό πρωτάθλημά του δεν πάνε όλα ομαλά, αφού δε κατάφερε να γίνει πρωταθλητής στη σεζόν 2016–17, παραχωρώντας τη θέση στην ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡ.

Με νέο προπονητή

Στον Ερυθρό Αστέρα υπάρχει νέος προπονητής, Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Αυτός ο τεχνικός στο παρελθόν είχε εργαστεί στον ελληνικό Πανιώνιο, Ομόνοια της Κύπρου, FK Cukaricki. Την περασμένη σεζόν ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε στα προκριματικά του Champions League και στο δεύτερο προκριματικό γύρο συναντήθηκε με την ομάδα της Μάλτας Βαλέτα. Και οι δύο αγώνες έληξαν με ελάχιστη νίκη των Σέρβων 2:1, δηλαδή δεν υπήρχαν συντριπτικές νίκες. Υπάρχει πιθανότητα ότι ο Ερυθρός Αστέρας και αυτή τη σεζόν θα έχει προβλήματα με το πέρασμα του πρώτου προκριματικού γύρου.

Έχει καιρό να παίξει στην Ευρώπη

Η Floriana την περασμένη σεζόν κατετάγη πέμπτη στο πρωτάθλημα της Μάλτας. Πριν από αυτό η Floriana έπαιξε στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στη σεζόν 2012–13, δηλαδή πριν από πέντε χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η ομάδα έχει εξελιχθεί κατά πολύ, οπότε μπορούμε να πούμε ότι η Floriana έχει προβλήματα με διεθνή εμπειρία. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι οι Μαλτέζοι πάνε στο Βελιγράδι με την ιδέα, όσο το δυνατόν λιγότερο γκολ να χάσουν στο δίχτυ τους.

Πρόβλεψη

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ιστορικά προβλήματα με την πρόκριση στη σεζόν των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, οπότε σίγουρα αυτά τα προβλήματα θα υπάρχουν και στην αναμέτρηση με τη Floriana. Από την προσεχή συνάντηση δεν πρέπει να περιμένουμε πολύ αποτελεσματικό παιχνίδι. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο κάτω από 4,5 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *