The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας εναντίον Άρσεναλ

CrvenaZvezda-Arsenal-19.10

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

Πέμπτη, 19/10/2017, 8:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μαρακανά, Βελιγράδι

Ένας από τους αγώνες της πλησιέστερης Πέμπτης στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της σερβικής ομάδας Ερυθρός Αστέρας και της Άρσεναλ Λονδίνου. Η βαλκανική ομάδα θα ρίξει στον επερχόμενο αγώνα όλες τις δυνάμεις της, ενώ για τους «κανονιέρηδες» η φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου είναι δευτερεύουσας σημασίας, σίγουρα ο Βενγκέρ δε θα φέρει τη κύρια σύνθεση της ομάδας του.

Ισοπαλία και νίκη

Ο Ερυθρός Αστέρας μετά τους δύο πρώτους γύρους του ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ κατάφερε να σκοράρει τέσσερις βαθμούς στον κουμπαρά του. Πρώτα, οι Σέρβοι έπαιξαν ισοπαλία με την ΜΠΑΤΕ εντός έδρας, στη συνέχεια εκτός έδρας οι Βαλκάνιοι κέρδισαν τη γερμανική Κολωνία με σκορ 1:0. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Σερβίας ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται στην πρώτη θέση, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 31 βαθμοί.

Όχι βασική σύνθεση

Η Άρσεναλ πριν το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες έδειξε άριστο ποδόσφαιρο, ευχαριστούσε με καλά αποτελέσματα, αλλά μετά από το διάλειμμα οι «κανονιέρηδες» έχασαν εκτός έδρας από την Γουότφορντ με αποτέλεσμα 1:2. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Άρσεναλ έχει έξι βαθμούς μετά από δύο γύρους: 3-1 νίκη επί της Κολωνίας και 4-2 πάνω στην ΜΠΑΤΕ. Ακόμη και η δεύτερη σύνθεση των Λονδρέζων φαίνεται ισχυρότερη από την κύρια του Ερυθρού Αστέρα, αλλά οι Σέρβοι δεν πρέπει να υποτιμηθούν. Στο πλαίσιο της Πριμιέρ Λιγκ Αγγλίας η Άρσεναλ έπαιξε τέσσερις αγώνες εκτός έδρας, αυτή η ομάδα δεν σημείωσε καμία νίκη σε αυτές τις συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει εξαιρετική σεζόν: ηγείται στο εθνικό πρωτάθλημα, έχει τέσσερις βαθμούς μετά από δύο γύρους στο Γιουρόπα Λιγκ, δηλαδή, έχει καλή πιθανότητα να μπει στο TOP-2 του ομίλου του. Η Άρσεναλ δε θα παίξει με τη βάση, κάτι που ασφαλώς θα επηρεάσει την έκβαση του επερχόμενου παιχνιδιού. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη του Ερυθρού Αστέρα με χάντικαπ +1,25 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *