The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ελλάδα εναντίον Κροατία

Greece-Croatia-12.11

Προκριματικά για το Παγκόσμιο Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018

Δεύτερος γύρος, φάση 2 από 2

Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Προτεινόμενο στοίχημα: φιλοξενούμενοι 0 με απόδοση 1,61.

Οι Έλληνες απογοήτευσαν πολύ τους οπαδούς τους στον τελευταίο αγώνα με τους Κροάτες, χάνοντας 1:4. Οι πιθανότητες να προκριθούν απλά δεν υπάρχουν. Κατά τη διάρκεια των προκριματικών οι Έλληνες παρουσιάστηκαν ως μια ισχυρή ομάδα, η οποία ξέρει να δραπετεύσει εγκαίρως στην επίθεση. Στον όμιλό τους πολεμούσαν για τη δεύτερη θέση με τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, τελικά έχοντας κατεβάσει τους Βοσνίους στην τρίτη θέση. Στην έδρα τους οι Έλληνες δεν παίζουν με σιγουριά. Ναι, υπήρξε καλός αγώνας με το Βέλγιο, όπου θα μπορούσαν ακόμη και να παίξουν ισοπαλία. Αλλά 0:0 εναντίον της Εσθονίας, 1:1 με τη Βοσνία, όταν ισοφάρισαν στο 95ο λεπτό και αβέβαιο 2:0 με την Κύπρο δείχνουν ότι όλα δεν είναι τόσο καλά στην ομάδα.

Η σύνθεση της εθνικής Ελλάδας είναι εξαιρετική, πολλοί παίκτες είναι από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Ο Κώστας Μήτρογλου (Μαρσέιγ) και ο Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός) προσπάθησαν να οργανώσουν ευκαιρίες στις πύλες των Κροατών, αλλά αμέσως σταμάταγαν από την ισχυρή άμυνα του αντιπάλου. Την άμυνα αντιπροσωπεύουν δυνατός Παπαδόπουλος (Αμβούργο) και Σωκράτης (Ντόρτμουντ), αλλά φάνηκε δυνατή μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Παρά τη φαινομενικά ισχυρή σύνθεση που μπορεί να παίξει ως ίσια με τις άλλες ομάδες, στην ομάδα υπάρχουν πολλά προβλήματα που είναι απίθανο να επιλυθούν μέχρι το επόμενο παιχνίδι.

Πολύ εκπλήσσανε οι Κροάτες. Φυσικά, σε εκείνη τη συνάντηση ήταν το φαβορί του αγώνα, η συντριπτική πλειοψηφία προτιμούσαν αυτούς. Αλλά κανείς δεν περίμενε τόσο αποτελεσματικό αγώνα και νίκη σε 3 γκολ. Η μοίρα της πρόκρισης της Κροατίας αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή, όταν είχαν 17 βαθμούς με την Ουκρανία. Τότε οι Κροάτες μαζεύτηκαν και με αυτοπεποίθηση κέρδισαν 2:0, με αποτέλεσμα να κατεβάσουν τους Ουκρανούς στην τρίτη θέση. Μετά από τη σίγουρη νίκη στον τελευταίο αγώνα η ομάδα πλέον σίγουρα προκρίνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η εθνική Κροατίας έχει πολύ ισχυρή σύνθεση. Δεν υπάρχει τίποτα για συζήτηση. Νίκολα Κάλινιτς (Μίλαν), Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Ιβάν Πέρισιτς (Ίντερ), Κράμαριτς (Χοφενχάιμ), Ιβάν Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα), Ντέγιαν Λόβρεν (Λίβερπουλ), Ντάνιελ Σουμπάσιτς (Μονακό). Κι είναι μόνο ένας μικρός κατάλογος παικτών από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Υπερδυνατή σύνθεση, ήδη καλοστημένη ομάδα, η οποία έπαιξε σε όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων και συνεχίζει να καταστρέφει όλα στο πέρασμά της. Είναι δυνατή όσο η επίθεση (15 γκολ σε 10 αγώνες), τόσο και η άμυνα . Μόνο 4 χαμένα γκολ σε 10 αγώνες, είναι το καλύτερο αποτέλεσμα στον όμιλο Ι. 9 από 15 γκολ μπήκαν στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Για την Ελλάδα όλα πλέον έχουν χαθεί, η εθνική με τίποτα δεν θα προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Το μέγιστο που μπορούν να κάνουν στον επερχόμενο αγώνα είναι να σκοράρουν γκολ. Οι Κροάτες, ωστόσο, νικώντας με σιγουριά τον πρώτο αγώνα, πολύ πιθανόν να επαναλάβουν την επιτυχία και να ξανανικήσουν την Ελλάδα. Η σύνθεση το επιτρέπει, με το ηθικό και τα κίνητρα τα πάντα είναι εντάξει. Επίσης ένα πλεονέκτημα για τους Κροάτες είναι το εξαιρετικό παιχνίδι εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της φιλοξενούμενης με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *