The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα εθνική Χιλής εναντίον εθνικής Ισημερινού

Chile-Ecuador-06.10

Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018

6/10/2017, 02:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 6 Οκτωβρίου στις 02:30 π.μ. στο Σαντιάγο στο γήπεδο “Monumental David Arellano” η εθνική Χιλής θα φιλοξενεί την εθνική του Ισημερινού στον αγώνα του 17ου προκριματικού γύρου για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Οι Χιλιανοί έπαιξαν σθεναρά στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, έχοντας χάσει μόνο στον τελικό από την εθνική Γερμανίας 0-1, με εξαιρετικές πιθανότητες να κερδίσουν τον αγώνα. Ωστόσο, το φθινόπωρο η εθνική της Χιλής έχασε εντυπωσιακά και τους δύο αγώνες της πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο, από την Παραγουάη 0:3 και τη Βολιβία 0:1. Αυτές οι αποτυχίες έριξαν την ισχυρότερη ομάδα των δύο τελευταίων Αμερικανικών Κυπέλων στην 6η θέση στα προκριματικά με 23 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 24-23. Ο Arturo Vidal, ο Alexis Sanchez και οι συμπαίκτες τους δε θα περάσουν αυτή τη στιγμή στο Παγκόσμιο Φόρουμ. Στην έδρα της η Χιλή στην τρέχουσα εκστρατεία έχει παίξει 8 αγώνες και σημείωσε 16 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 15:9.

Η εθνική του Ισημερινού ακόμη χειρότερα παίζει στα προκριματικά του 2017, έχοντας χάσει και τους 4 αγώνες: από την Παραγουάη 1:2, την Κολομβία 0:2, τη Βραζιλία 0:2 και το Περού 1:2. Σε όλους τους αγώνες η ομάδα έχανε με συνέπεια από 2 γκολ. Ως αποτέλεσμα της σειράς ηττών – μετά από 16 προκριματικούς γύρους οι Εκουαδοριανοί στο ενεργητικό τους έχουν 20 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 24-24 και μόνο όγδοη θέση στον πίνακα, με ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στις 8 συναντήσεις εκτός έδρας ο Ισημερινός σημείωσε 7 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 11:14.

Πρόβλεψη

Από το 2008 στο ζευγάρι Χιλή – Ισημερινός κέρδιζαν σταθερά οι γηπεδούχοι. Στο επερχόμενο παιχνίδι τη νίκη χρειάζονται και οι τις δύο ομάδες, αλλά η Χιλή παίζει εντός έδρας και οι στατιστικές είναι στο πλευρό της. Επιπλέον, η σύνθεση των γηπεδούχων φαίνεται πιο ισχυρή σε σχέση με της Ισημερινού. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Χιλής με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *