The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γουότφορντ εναντίον Τότεναμ

watford-tottenham-01-01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 1 Ιανουαρίου, 3:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Vicarage Road

Η Αγγλία κατά τις ημέρες των εορτών της Πρωτοχρονιάς παίζει κάθε μέρα, η 1η Ιανουαρίου δεν αποτελεί εξαίρεση, δύο αγώνες θα παιχτούν κατά την ημέρα αυτή, ο ένας εκ των οποίων θα είναι η αναμέτρηση Γουότφορντ – Τότεναμ. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, και τον τελευταίο καιρό ο πιο ισχυρός σύλλογος δεν είχε προβλήματα με τις «σφίγγες». Προφανώς, οι εταιρείες στοιχημάτων δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι στο επερχόμενο ματς θα επαναληφθεί το σενάριο των τελευταίων αγώνων μεταξύ των αντιπάλων αυτών, δηλαδή, τα “σπιρούνια” θα κερδίσουν άλλη μια νίκη.

10η στο πρωτάθλημα

Η Γουότφορντ μετά από 18 γύρους στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας ήταν σε θέση να σκοράρει 22 πόντους, οι οποίες επιτρέπουν στην ομάδα να βρίσκεται στη 10η θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά την ίδια στιγμή τον τελευταίο καιρό οι «σφίγγες» δεν ενεργούν με τον καλύτερο τρόπο: ήττες από τη Μάντσεστερ Σίτι και Σάντερλαντ, καθώς και βασανισμένη ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας με μη σκοραρισμένο πέναλτι από τον Benteke. Το επίπεδο του ποδοσφαίρου των «σφιγγών» επίσης προκαλεί ερωτήματα.

Ενώ η σημερινή κατάσταση της Τότεναμ μπορεί να χαρακτηριστεί ως εξαιρετική. Για την ομάδα του Pochettino ήταν παιχνίδι να νικήσει τη Σαουθάμπτον, το ματς έλαβε χώρα στην έδρα του αντίπαλου, και είναι πασίγνωστο ότι είναι οι “άγιοι” είναι πολύ καλοί στο «St. Mary’s». Μετά από 18 γύρους στο ενεργητικό των «Σπερς» υπάρχουν 36 πόντοι και η πέμπτη θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, ο στόχος της ομάδας είναι η θέση στη τετράδα, μέχρι την όποια είναι μόνο μία μονάδα χάντικαπ.

Πρόβλεψη

Αν η Τότεναμ εύκολα νίκησε την Σαουθάμπτον, δεν θα είναι έκπληξη και η νίκη των “κοκαράκιων” επί της Γουότφορντ, η οποία τώρα δεν εντυπωσιάζει ούτε με το παιχνίδι, ούτε με τα αποτελέσματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Τότεναμ με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *