The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γουότφορντ εναντίον Τσέλσι

Watford-Chelsea-05.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βίκαρεϊτζ Ρόουντ

Στις 5 Φεβρουαρίου 2018 στον 26ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα συναντηθούν Γουότφορντ και Τσέλσι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Βίκαρεϊτζ Ρόουντ. Η αρχή είναι προγραμματισμένη για 10:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Η αναμέτρηση τη Δευτέρα μεταξύ των «σφιγγών» και των «αριστοκρατών» θα κλείσει το 26ο γύρο του πρωταθλήματος της Αγγλίας.

Γουότφορντ

Η Γουότφορντ έχει σοβαρά προβλήματα παιχνιδιού. Η ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά με τέτοιο ρυθμό σύντομα θα κατεβεί προς τα κάτω. Στους τελευταίους 11 γύρους η ομάδα μπόρεσε να κερδίσει μόνο μία φορά και οχτώ φορές υπέστη ήττα. Ο σύλλογος αποφάσισε να αντικαταστήσει τον τεχνικό. Τώρα στη θέση είναι ο Τζάβι Γκρατσία, ο οποίος προς το παρόν προσαρμόζεται. Κάτω από την ηγεσία του η ομάδα είχε παίξει μόνο έναν αγώνα στο κύπελλο με τη Σαουθάμπτον. Και με ασφάλεια αποκλείστηκε από αυτό, χάνοντας 0:1.

Αλλά μην κρεμάστε όλα τα σκυλιά στον προηγούμενο προπονητή. Η Γουότφορντ έχει πάρα πολλούς τραυματίες, για παράδειγμα ο Gomez, ο Chalobu και Britos. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ομάδα έχει τόσο μεγάλα προβλήματα στην άμυνα. Αυτήν τη στιγμή περισσότερο από την Γουότφορντ στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας χάνει μόνο η Στόουκ (στο παθητικό της ομάδας είναι 44 γκολ).

Στον πρώτο γύρο η Γουότφορντ ανεπιτυχώς πήγε στο Stamford Bridge στην Τσέλσι, χάνοντας 2:4. Η μεσαία ομάδα βγήκε μπροστά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά στο τέλος τα κατάστρεφε όλα. Με την ευκαιρία, με τη δημιουργία η Γουότφορντ δεν έχει τέτοια προβλήματα. Σύμφωνα με τα γκολ που σημειώθηκαν, η ομάδα βρίσκεται στην 8η θέση στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, με τον ερχομό του Τζάβι Γκρατσία η κατάσταση μπορεί να αλλάξει. Δεν υποστηρίζει το παραγωγικό ποδόσφαιρο. Η Μάλαγά του στη σεζόν 14/15 και 15/16 στα γκολ που σημειώθηκαν ήταν στη δεύτερη δεκάδα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Τσέλσι

Ο Antonio Conte έβαλε τα πράγματα στην σειρά στην πύλη της ομάδας του. Στους τελευταίους 7 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας οι “αριστοκράτες” κράτησαν την πύλη τους ανέπαφη 6 φορές. Παρεμπιπτόντως, οι Λονδρέζοι έχουν τώρα το καλύτερο αποτέλεσμα των χαμένων στόχων στο πρωτάθλημα (16 γκολ σε 24 γύρους). Στον τελευταίο αγώνα στο Κύπελλο Αγγλίας με τη Νιουκάστλ η ομάδα έπαιξε επίσης τέλεια στην άμυνα. Ως αποτέλεσμα, το 3-0, και οι “μπλε” προχωρούν περαιτέρω. Ωστόσο, η Άρσεναλ σε πρόσφατες συναντήσεις απέδειξε ότι ακόμη και μια τέτοια άμυνα μπορεί εύκολα να τρυπηθεί. Στην Πρέμιερ Λιγκ οι συμπατριώτες έπαιξαν 2-2, και στο Λιγκ Καπ οι “κανονιέρηδες” γιόρτασαν επιτυχία 2-1.

Τώρα δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί στην Τσέλσι. Αλλά υπό την ερώτηση είναι η εμφάνιση του Courtois. Φυσικά, το παιχνίδι του επηρεάζει τη σταθερότητα και την ηρεμία της πίσω γραμμής. Δεν είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τους Λονδρέζους και ο Μοράτα. Προς το παρόν, ο Μοράτα είναι ο καλύτερος ελεύθερος σκοπευτής της ομάδας με 10 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι οι πιθανότητες της Γουότφορντ είναι πολύ χαμηλές ακόμη και για ισοπαλία.

Υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες ότι ο αγώνας θα είναι πολύ αποτελεσματικός. Ναι, η Γουότφορντ σκοράρει αρκετά και χάνει, αλλά άλλαξε τον προπονητή. Και ο Τζάβι Γκρατσία πρέπει να δώσει τη μέγιστη προσοχή στην άμυνα. Ενώ η Τσέλσι λειτουργεί πάντα αξιόπιστα στην πίσω γραμμή. Επομένως, είναι λογικό να σταθούμε στο στοίχημα σύνολο κάτω από 3.0 με απόδοση 1.61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *