The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γουλβς εναντίον Τσέλσι

Wolverhampton-Chelsea-17.02

Κύπελλο Αγγλίας Πέμπτος γύρος

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Μολινό

Στον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας η Γούλβερχαμπτον Γουόντερερς, που παίζει στο Τσάμπιονσιπ, εντός έδρας θα συναντηθεί με την Τσέλσι, ηγέτη ομάδα στην Premier League. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους “μπλε” ξεκάθαρο φαβορί, και με τέτοια γραμμή είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς, γιατί το επίπεδο των μελλοντικών αντιπάλων είναι διαφορετικό, και η σημερινή φόρμα της ομάδας από το Λονδίνο είναι πολύ καλύτερη.

Ήττες

Στους τρεις τελευταίους αγώνες η Γούλβερχαμπτον μόνο έχανε, οι ήττες των “λύκων” σημειώθηκαν από την Μπάρτον, Νιούκαστλ, Γουίγκαν. Αυτή τη στιγμή η Γούλβερχαμπτον βρίσκεται στην 18η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος, στο ενεργητικό της είναι 35 πόντοι και μόλις έξι μονάδες διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στην έδρα τους οι ” λύκοι” στην ντιβιζιόν τους έπαιξαν ως εξής: + 4 = 3-8, δεν είναι η καλύτερη εντός έδρας στατιστική.

Εκτός έδρας Τσέλσι

Ενώ η Τσέλσι εκτός έδρας παίζει πολύ δυνατά, στην Premier League οι «μπλε» έχουν παίξει 13 αγώνες, στους οποίους σημείωσαν οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Σε αυτά τα παιχνίδια η διαφορά τερμάτων είναι 19:11. Σε πέντε ακραία παιχνίδια η Τσέλσι κέρδισε τρεις φορές και δύο φορές έπαιξε ισοπαλία. Ισοπαλίες συνέβησαν στα εκτός έδρας ματς ενάντια Λίβερπουλ και Μπέρνλι. Ο Αντόνιο Κόντε και τα παιδιά του έχουν μια μεγάλη ευκαιρία αυτή τη σεζόν να κάνουν το «χρυσό διπλό», δηλαδή να κερδίσουν την Premier League και το Κύπελλο, οπότε στην επικείμενη συνάντηση οι “λύκοι” θα δυσκολευτούν.

Πρόβλεψη

Η σημερινή φόρμα των «λύκων» θέλει περισσότερα, ​​έτσι ώστε στο επερχόμενο παιχνίδι το στοίχημα στο φαβορί και φιλοξενούμενος ομάδα φαίνεται ενδιαφέρουσα επιλογή, επιπλέον, η ίδια η Τσέλσι παίζει τέλεια εκτός έδρας, όσο στην Premier League, τόσο και σε άλλα τουρνουά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *