The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γουίγκαν εναντίον Άκρινγκτον

Wigan-Accrington-07.11

Λιγκ Τρόφι Αγγλίας Φάση ομίλων

Τρίτη, 7 Νοεμβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

DW Stadium, Γουίνγκαν

Στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας η Γουίγκαν, η ομάδα που πριν από λίγο καιρό έπαιζε στην Premier League, θα φιλοξενεί την Άκρινγκτον. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι οποίοι εκπροσωπεύουν την Λιγκ 1, ενώ οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι παίζουν στην Λιγκ 2. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τάξη μεταξύ των πρωταθλημάτων, αλλά είναι πολύ δυνατόν η Γουίγκαν την επόμενη σεζόν να συμμετάσχει στο Champions League, οπότε η ομάδα είναι σοβαρή.

Στη δεύτερη θέση

Μετά από 16 γύρους στην Λιγκ 1 της σεζόν 2017–18 η Γουίγκαν ήταν σε θέση να κερδίσει 36 βαθμούς που επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματός της. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Αθλέτικ δεν έχασε ποτέ, καταφέρνοντας να κερδίσει την Μπλάκπουλ Μίντλεσμπρο U21, Κρόλεϊ, καθώς και σημειώνονται δύο ισοπαλίες: με την Μπλάκμπερν και Tζίλιγχαμ.

Επίσης δεύτεροι

Η Άκρινγκτον βρίσκεται επίσης στη δεύτερη θέση στην κατάταξη, μόνο στην Λιγκ 2. Σ’ αυτό το πρωτάθλημα έχουν παιχτεί 16 γύρους, στους οποίους οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν 32 βαθμούς. Η διαφορά από την κορυφαία  Νοτς Κάουντι είναι μόνο ένα βαθμό. Σε πέντε τελευταίες συναντήσεις η Άκρινγκτον τρεις φορές γιόρτασε τη νίκη επί της Κόβεντρι Σίτι, Κριού Αλεξάντρα και την Μπάρνετ, επίσης καταγράφηκαν ήττες από τη Λούτον, Στίβενεϊτζ.

Πρόβλεψη

Για να πάρει την πρώτη θέση η Γουίγκαν πρέπει να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι την Άκρινγκτον. Οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι σε άριστο τόνο, έχουν θετικές εντός έδρας στατιστικές, παίζουν σε ισχυρότερο πρωτάθλημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γουίγκαν με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *