The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γουέστ Χαμ εναντίον Στόουκ Σίτι

WestHam-StokeCity-16.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Γουέστ Χαμ

Τα «σφυριά» πολύ χάλια άρχισαν την καινούρια σεζόν και γι’ αυτ;o απολύθηκε ο Σλάβεν Μπίλιτς, αλλά τώρα βρίσκονται στην 14η θέση και δύσκολο να πέσουν πιο κάτω στη ζώνη του υποβιβασμού. Με τον ερχομό του David Moyes στη θέση του προπονητή της Γουέστ Χαμ κάποια στιγμή φάνηκε ότι η ομάδα έχει βρει το παιχνίδι και θα αρχίσει να δείχνει σταθερά αποτελέσματα, αλλά όχι πολύ καιρό πριν υπέστη τρεις συνεχόμενες μεγάλες ήττες από τη Λίβερπουλ, Σουόνσι και Μπέρνλι με διαφορά τριών γκολ, αν και αμέσως τα πήραν πίσω με την Σαουθάμπτον, νικώντας τους με την ίδια διαφορά.

Στόουκ Σίτι

Οι φιλοξενούμενοι από το Στόουκ ον Τρεντ βιώνουν τώρα σοβαρή κρίση, καθώς η ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια ήταν ένας ισχυρός μεσαίος παίκτης, μπορεί να περάσει την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονσιπ. Στην αρχή της σεζόν στο τιμόνι των «αγγειοπλαστών» ήταν ο Μαρκ Χιουζ, ενώ αυτή τη στιγμή η ομάδα κατευθύνει από τον Πολ Λάμπερτ, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει, και τώρα έχουν τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Πρόβλεψη

Στον πρώτο γύρο στο bet365 Stadium οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με σκορ 0:3, και πάλι περιμένω ένα μεγάλο αριθμό γκολ, τώρα θα εξηγήσω γιατί. Αγώνες με συμμετοχή και των δύο ομάδων είναι αρκετά αποτελεσματικοί και συχνά μπαίνει πάνω από δύο γκολ, και εδώ έχουμε την Στόουκ, η οποία δεν έχει περιθώρια να υποχωρήσει, και αν δεν κερδίσει βαθμούς με τους αντιπάλους όπως Γουέστ Χαμ, μπορεί να ξεχάσει για τη διατήρηση της θέσης, γι’ αυτό πιθανότατα θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι με πολλές πιθανότητες για σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over (2) με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *